Полякова розповіла, чи продала свій будинок в Москві

фото: instagram.com/polyakovamusic

Співачка із продажу будинку заробила малу суму

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла, що продала свій будинок в Росії. Про це артистка відверто поділилася в інтерв'ю Славі Дьоміну.

«Я вже будинок в Москві продала за 15%. Мені вже вистачило вкласти мільйони, а заробити дулю. Все купляв мені мій чоловік. Я його дуже швиденько розчихлила, як-то кажуть», – сказала Полякова.

До того ж співачка на початку своєї кар'єри заробила на свою першу автівку на брехні.

«На свою першу автівку я заробила на схемі. Я зробила рекламну кампанію для шин Continental і поїхала в Геновер, і напарила їм, що я обличчя Continental в Україні. Сказала, що мені треба дати за це €10 тис., і вони дали», – зазначила артистка.

Нагадаємо, що шведський гурт Army Of Lovers мав бажання заспівати на конкурсі від України свою нову пісню Love is blue, яку записав разом зі співачкою Олею Поляковою, але не зміг цього зробити через правила Нацвідбору. Вона стала синглом першого за 10 років альбому шведського колективу.

Раніше продюсер Михайло Ясинський розповів, скільки заробляє Оля Полякова та інші популярні українські артисти після початку повномасштабного вторгнення.

До великої війни знаменитості в середньому заробляли приблизно $1 млн на рік, а зараз їхній дохід становить близько $150-200 тис. на рік.

Читайте також: Продюсер Полякової розкрив її гонорар на скандальному весіллі та секрет торта за 100 тис. грн

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: