Відома українська співачка розповіла, як її розвів «аферист з Інстаграму»

Нітіч нічого матеріально не втратила, але була морально розчарована
фото: скріншот з відео

За словами Міли Нітіч, спілкувалася вона з аферистом два тижні

Українська співачка Міла Нітіч заявила, що ледь не стала жертвою афериста з Інстаграму. Чоловік маніпулював артисткою, намагаючись емоційно її розгойдати, щоб, ймовірно, згодом видурити в неї кошти. Про це вона розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк.

«Зараз у мене немає стосунків, але після цієї історії я взагалі не знаю, чи будуть вони колись. Мені написали в Інстаграм. Я практично ніколи не відповідаю на запити познайомитися в соцмережах. Двічі за півтора місяця у мене з’явилися в Інстаграмі такі персонажі. З першим я швидко завершила спілкування. А через півтора місяця я отримала повідомлення у відповідь на свою Сторіс. Я тоді виклала в Сторіс відео, де я сіла за фортепіано і зіграла Адель. І підписала «Якщо пізні ранки, то такі». І приходить відповідь «Чудовий ранок. Ви праві: якщо пізні, то тільки такі». Я написала у відповідь, що згодна. І все. І так розпочався діалог, слово за слово. Почалося цікаве спілкування», – розповідає артистка.

Співачка зазначила, що чоловік був з Мадриду та представився напівукраїнцем-напівіспанцем. Він сказав, що його мама зі Львова.

«Я зайшла на його акаунт, а там реальний красень. Розкішне тіло, розкішні фото. Він почав розказувати свою історію, почав розпитувати мене. Пізніше запитав, чи не буду я в Мадриді найближчим часом, бо він хоче запросити мене на вечерю. Кажу, що поки не планую. Він каже: тоді я готовий приїхати в Україну, але з однією умовою – ви приготуєте мені сирники. В нього дуже класне почуття гумору, людина дуже підкована, начитана, інтелектуально розвинена, цікава», – каже зірка.

За словами Міли Нітіч, спілкувалися вони два тижні. Співачка відправляла йому відео та аудіоповідомлення, але чоловік писав виключно текстові смс.

«Ми спілкуємося два тижні, я відправляю йому аудіо- та відеозв'язок, але він зі мною спілкується виключно у текстовому форматі. І мене це навіть не бентежить, бо мені класно з ним у спілкуванні. І тоді я вирішила розказати про нього своїй подрузі. Ще через кілька днів він летить по справах в іншу країну і по прильоту у нього раптово помирає тато. І мене це дуже емоційно накрило. Я порадилася з подругою, що мені робити, вона сказала, що дуже дивна ситуація. Все дуже швидко і дуже дивно відбувається. Я почала тоді спокійно аналізувати ситуацію», – зазначила артистка.

Аналіз змусив співачку припинити спілкування з незнайомим чоловіком. Нітіч нічого матеріально не втратила, але була морально розчарована. При цьому співачка не виключає, що це хтось був із її оточення. Хто знав, що вона лише нещодавно продала квартиру. А може, це була людина з минулого, якою керувало бажання помститися.

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка Міла Нітіч заробила на квартиру завдяки передвиборчій компанії Януковича.

Читайте також: Скандал на Хмельниччині: ім'ям відомої співачки скористалися для захисту церкви УПЦ МП

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: