Міла Нітіч: Не стидаюся, що співала за Януковича

Міла Нітіч отримала свою першу квартиру у своїх 18 років
фото: скріншот з відео

Зірка розповіла, що у своїх 18 років отримала соціальне житло у рідному Хмельницькому

Відома українська співачка Міла Нітіч заробила на квартиру завдяки передвиборчій компанії Януковича. Про це вона розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк. 

«У 2009 році, коли ми повернулися з «Нової хвилі», ми отримали приз від Алли Борисівни – $50 тис. І після цього у нас була передвиборча кампанія. Тоді ми співали за Віктора Януковича. Я не буду це приховувати. Чого боятися це говорити, якщо це був 2009 рік. У нас були концерти й з тих концертів залишилася певна сума грошей. Частина йшла продюсеру за його роботу, частина мала вкладатися в проєкт. В моєму рідному місті Хмельницькому мер тоді поставив мене в чергу на соціальне житло і придбати його допоміг Володимир Бебешко», – розповіла співачка.

Однак, проживши там тривалий час з батьком і родиною, артистка вирішила продати квартиру. Склавши разом усі гроші, вона зробила перший внесок на купівлю помешкання в Ірпені.

«У цій квартирі десь до 19-го року жив мій тато з сім'єю, а потім я прийняла рішення, що я хочу своє житло. Оскільки я на той момент прожила вже дев'ять років у Києві, а у мене нічого свого не було. І ми були на грані розриву з Володимиром Володимировичем (Бебешко – ред.). Я продаю ту квартиру, роблю перший внесок в котлован в Ірпені. Потім була ще певна кількість концертів, які дали мені можливість зробити ще кілька внесків. Поступово, за півтора-два роки я цю квартиру виплатила», – сказала Нітіч.

Нагадаємо, що раніше на Хмельниччині розгорається скандал навколо церкви УПЦ Московського патріархату. У селі Заставці на Старосинявщині священник Іван Задвірний хоче проводити служіння «старослов’янською мовою з українським акцентом», тобто російською. Священнослужитель зібрав підписи серед місцевого населення на підтримку такої ідеї. Під цим зверненням якимось дивом з’явився підпис співачки Міли Нітіч.

Читайте також: Міла Нітіч роздяглася і зізналася, скільки коштує її кохання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: