Ірина Білик приголомшила виглядом до та після макіяжу

фото: колаж glavcom.ua

Шанувальники співачки вважають, що вона завжди має бездоганний вигляд

Народна артистка України Ірина Білик виклала у себе на сторінці в Instagram відео, на якому показалася до та після макіяжу.

Артистка змонтувала ролик, де постала у жовтому світшоті без косметики, після чого в тому ж відео показала, який вигляд має у гримі. Разом з Білик у ролику зображений її візажист Єгор Андлюшин, який позує у блакитній сорочці. Разом із зіркою вони утворили тандем із патріотичних кольорів. Відео супроводжує нова пісня Ірини Білик «Без тебе».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ірина Білик (@bilyk_iryna)

«А як вам подобається більше? В гримі чи без?» – поцікавилася співачка у шанувальників.

У своїх коментарях фанати закидали Білик компліментами та дійшли висновку, що вона завжди має бездоганний вигляд:

Ірина Білик приголомшила виглядом до та після макіяжу фото 1
Ірина Білик приголомшила виглядом до та після макіяжу фото 2

Нещодавно артистка Ірина Білик в Instagram показала свого візажиста – Єгора Андрюшина. 24-річний хлопець з Києва працює з багатьма знаменитостями та є викладачем з теорії та практики макіяжу. Він також веде блог – у нього 370 тис. підписників у TikTok, 330 тис. у Youtube та майже 150 тис. в Instagram. Андрюшин починав свою кар'єру блогера та візажиста ще у 2018 році з Youtube.

До слова, Народна артистка України, Примадонна вітчизняної естради Ірина Білик презентувала кліп на пісню «Без тебе». За кілька днів до прем'єри співачка заінтригувала своїх прихильників рядками з нової композиції.

Також «Главком» писав, що 14 листопада Білик на концерті у Львові суперзірка отримала запрошення вийти заміж просто на сцені. Прихильник на ім'я Микола подарував співачці великий букет троянд та обручку. Він запропонував Білик «любов, вірність, щастя» та запитав, чи «стане вона його дружиною». Співачка розгубилась та заявила, що це не шоу, як багато хто міг би подумати.

Вперше в Україні після тривалої евакуації Ірина Білик з'явилась влітку. Вона була хедлайнеркою фестивалю до 55-річчя Кузьми Скрябіна «Шампанські очі» у Львові. Артистка заспівала легендарний спільний хіт «Мовчати», який вона виконувала з Кузьмою. До того ж Ірина Білик заспівала власні пісні «Не ховай очей» та легендарний хіт у новій обробці «Одинокая».

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: