Скільки заробляють Полякова, Потап та Монатік: відповідь продюсера

Після повномасштабного вторгнення доходи артистів впали в 10 разів
колаж: Главком

До великої війни знаменитості в середньому заробляли приблизно $1 млн на рік, проте нині вимушені жити на заощадження

Доходи українських артистів зараз значно знизилися – на їхній заробіток вплинула повномасштабна війна. Про це розповів український продюсер Михайло Ясинський в інтервʼю.

До великої війни знаменитості в середньому заробляли приблизно $1 млн на рік, а зараз їхній дохід становить близько $150-200 тис. на рік.

«Для відомого артиста заробіток у $2 тис. – це ні про що, але для того, щоб ця людина спокійно працювала, планувала щось, закривала побутові проблеми, то це, напевно, достатньо», – зазначив Ясинський.

Проте топові зірки мають значно більше потреб. Щонайменше їм потрібно утримувати команду та дбати про свій зовнішній вигляд.

Продюсер додав, що зараз такі артисти як Оля Полякова, Макс Барських, Потап, Монатік та інші живуть на заощадження. Але радує і те, що зараз з'явилися реклама і корпоративи. Звичайно, вони трапляються не так часто, як раніше, але все одно є.

«Корпоратив коштує від $10 до 15 тис. Один раз на місяць корпоратив може бути. Тобто в 10 разів впали доходи топових артистів», – підсумував Ясинський.

До слова, Кондратюк зізнався, яка в нього пенсія та скільки він отримував за «Караоке на Майдані». Нині він витрачає свої заощадження, відкладені ще за часів роботи телеведучим.

Раніше повідомлялося, що середня зарплата в Україні становить близько 16,5 тис. грн. Традиційно більше платять у столиці, а серед обласних центрів найнижча оплата праці у Сумах та Херсоні – які професії приносять найбільше грошей: оновлено рейтинг.

Зауважимо, у комунальних підприємствах Києва можна заробити від 7 тис. грн до 40 тис. грн. Найбільшу зарплату отримають лікарі.

Читайте також: Тоня Матвієнко розповіла про нову роботу, яку знайшла під час війни та скільки заробляє

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: