Максим Галкін привітав Аллу Пугачову з 75-річчям та показав її свіже фото

Після повномасштабного вторгнення РФ подружжя разом із дітьми переїхало до Ізраїлю
фото: maxgalkinru/Instagram

Галкін привітав дружину із 75-річчям та порадував шанувальників її свіжим фото

Російський пародист Максим Галкін, який зі своєю дружиною Аллою Пугачовою проживає в Ізраїлі, привітав її із днем народження. Сьогодні, 15 квітня, співачці виповнюється 75 років.

«Кохана, з твоїм днем!» – написав Галкін.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Пародист також опублікував фото Пугачової, зроблене в повсякденному житті. Співачка позує у плетеній кепці світло-зеленого кольору з розпущеним волоссям та легким макіяжем на обличчі.

Галкін та Пугачова одружилися 23 грудня 2011 року. У пари двоє дітей: двійнята Гаррі та Ліза, яких 18 вересня 2013 року народила сурогатна мати. У Пугачової також є 52-річна донька, російська співачка Крістіна Орбакайте. Після вторгнення РФ співачка із сім’єю закрила у країні-агресорці бізнес, припинила концертну діяльність та переїхала до Ізраїлю.

Максим Галкін відкрито підтримав Україну, через що міністерство юстиції РФ внесло його до списку фізичних осіб, які виконують функцію «іноземного агента». Стверджується, що пародист нібито веде політичну діяльність та отримує допомогу від України. До слова, у Росії порушили кримінальну справу проти Максима Галкіна, його звинувачують у поширенні так званих фейків про армію РФ. 

Пізніше Алла Пугачова виступила з заявою на підтримку Галкіна – на своїй сторінці в Instagram вона заявила, що солідарна з ним та публічно звернулася до Мін’юсту РФ з проханням теж додати її до переліку осіб «іноземних агентів».

До слова, незодавно Пугачова вперше за весь час повномасштабної війни висловила свою позицію. Артистка мовчала, поки її чоловік, шоумен Максим Галкін публічно підтримував Україну та виступав проти кривавої політики російського диктатора Путіна. Та цього разу зірка не витримала і вирішила сказати все, що вона думає. У своєму Instagram Алла Борисівна відповіла хейтерам, які вилили багато бруду на неї і її родину через їхню позицію щодо російського вторгнення до України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: