«Моя діва на українській сцені». Соловій назвала співачку, на чиїх піснях вона виросла

колаж: glavcom.ua

«Дякую, Ірино Білик, за всі українські пісні, які ти нам подарувала. Ці пісні також були саундтреками моїх мрій стати співачкою, коли виросту», – наголосила виконавиця

Українська співачка Христина Соловій на своєму концерті переспівала культову пісню Народної артистки Ірини Білик «А я пливу». Христина Соловій опублікувала відео у соцмережах й зізналася, що зростала на піснях Білик і вони підштовхнули її мріяти про кар'єру співачки.

«Дякую, Ірино Білик, за всі українські пісні, які ти нам подарувала. Ці пісні також були саундтреками моїх мрій стати співачкою, коли виросту. Безмежно дякую за дозвіл виконати одну з найулюбленіших – «А я пливу». Якщо мене спитають, хто моя діва на українській сцені, я без вагань скажу – Ірина Білик», – написала Соловій.

Пісня «А я пливу» стала одним із найбільших хітів Ірини Білик, вона була записана у 1997 році й увійшла до альбому «Фарби» (1997). Кліп, знятий Максимом Паперником, також став сенсацією свого часу навіть поза межами України.

Нагадаємо, 8 березня на своєму сольному концерті в Чернівцях Соловій виконала легендарну пісню Ірини Білик «А я пливу». Хіт 90-х пролунав у авторській обробці та заграв новими барвами у виконанні молодої артистки. 

Крім того, Соловій в одному з кліпів скопіювала образ легендарної співачки. Натхненням стала обкладинка Ірини Білик до альбому ОМА.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: