Народна артистка Бучинська на концерті у Києві показала родину (фото, відео)

Наталія Бучинська з батьком Любомиром
фото: glavcom.ua

На сцену виходили батько, донька співачки, Юрій Рибчинський і навіть панда. А от чоловіка, який раніше був заступником голови СБУ, співачка сховала за кулісами

У неділю, 24 березня, Народна артистка України Наталія Бучинська виступила у Жовтневому палаці столиці з великою сольною програмою «Жоржини». Шоу зібрало аншлаг і тривало три години. Про це повідомляє кореспондент «Главкома»

Розпочався і закінчувався концерт з патріотичних пісень. Наталія Бучинська присвячувала композиції Україні та захисникам. Під пісню «Моя Україна» Бучинська та її команда розгорнули великий прапор.

Співачка заспівала улюблені хіти українців «Дівчина-весна», «Кохання-золото», «Грішна любов», «Перемога», «Жоржини», «За хмарами», «Карпати» та інші.

Протягом концерту на сцену виходили батько та донька співачки. На одному з концертів туру Наталя Бучинська навіть виконувала спільну пісню з донькою. Проте київська публіка не побачила цього дуету. Катерина Якушева цього разу підтримувала маму з-за куліс.

Катерина Бучинська з донькою Катериною на концерті у Львові
Катерина Бучинська з донькою Катериною на концерті у Львові
фото з відкритих джерел
Катерина Бучинська з батьком Любомиром
Катерина Бучинська з батьком Любомиром
фото: glavcom.ua

А от чоловіка Олександра Якушева, який раніше був заступником глави СБУ, Бучинська геть сховала від сторонніх очей. Артистка лише повідомила про те, що він перебуває за сценою. Також у залі була мама артистки.

Як відомо, у 2001 році співачка вийшла заміж за військовослужбовця Олександра Якушева (з 2004 року розпочав військову службу в органах державної безпеки, з 2020-го до 2023 року був заступником глави СБУ), у 2002-му артистка народила дочку Катерину. 

Катерина Бучинська з автором своїх хітів Юрієм Рибчинським
Катерина Бучинська з автором своїх хітів Юрієм Рибчинським
фото: glavcom.ua

Серед гостей, які також виступили на сцені, були поет, Герой України, Народний артист Юрій Рибчинський, Заслужена артистка Ганна Сінгаєвська та молодий виконавець Іван Никитюк. Усі виконали по дві пісні. Цей час Бучинська використовувала, аби за кулісами змінити образ.

На концерт виконавиці прийшли глядачі різного віку, головна її авдиторія – жінки та дівчата. Проте на сцену, вітати артистку у Жовтневому, виходило чимало чоловіків. Вітала артистку також панда-гігант.

До слова, останнім часом Наталія Бучинська заполонила Tik-Tok хітами «Жоржини» та «За хмарами». А нова пісня «Штучне серце» уже також в трендах соцмереж. 

Додамо, що Бучинській вдалося зібрати весь Жовтневий палац. Ціни на шоу «Жоржини» стартували від 490 грн.

Співачка Наталія Бучинська презентувала нову концертну програму
Співачка Наталія Бучинська презентувала нову концертну програму
фото: glavcom.ua

Нагадаємо, напередодні концерту Бучинської у мережі спалахнув скандал. Користувачі сприйняли звістку про виступ співачки у Києві з обуренням. Вони пригадали артистці події з минулого, зокрема її участь в Антимайдані на підтримку Віктора Януковича. Бучинська особисто відслідкувала гнівні відгуки й претензії та відповіла на звинувачення з гумором.

Зауважимо, Народну артистку Наталію Бучинську, яка виросла у Тернополі, довгі роки критикують за участь у концертах на підтримку Антимайдану. Також виконавиці дорікають тим, що вона начебто не заслужила на свої почесні звання. За однією з версій, Бучинська отримувала їх як солістка ансамблю пісні і танцю МВС за протекцією верхівки Міністерства внутрішніх справ часів Кучми, зокрема глави відомства Миколи Білоконя. Наприклад, звання Народна Бучинській було присвоєно вже у самому кінці каденції Кучми, коли на вулиці гриміла Помаранчева революція. Тоді співачка стала наймолодшою володаркою цього звання в історії України. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: