Алла Пугачова емоційно звернулася до росіян з Ізраїлю

фото з відкритих джерел

Артистка багато років тому започаткувала традицію: святкувати прихід весни

Співачка Алла Пугачова, яка емігрувала з родиною до Ізраїлю, виклала на своїй сторінці в Інстаграм знімок, який підписала «З першою неділею весни!». Артистка багато років тому започаткувала традицію: святкувати прихід весни. Друзі артистки відгукнулися на її вітання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Цьогоріч виконавиця не змогла відсвяткувати придумане собою свято, яке назвала днем жовтих тюльпанів. У минулі роки Пугачова першої неділі березня виходила на балкон свого будинку в підмосковному селі Грязь і зверталася до шанувальників зі словами: «Весну дозволяю!». Учора вона все ж таки змогла поспілкуватися з росіянами.

«Алломани» із жовтими тюльпанами в руках зібралися у лофті у центрі Москви. Єдиний журналіст, з яким продовжила спілкуватися Пугачова після від'їзду до Ізраїлю – оглядач  Артур Гаспарян – пообіцяв шанувальникам зірки, що вони побачать її відеозвернення.

Так і сталося. Пугачова вийшла на зв'язок із ними. «Привіт усім, хто любить та пам'ятає це свято! – сказала вона. – Дякую, що ви дотримуєтеся цієї традиції. Мене це робить щасливою і навіть дещо безтурботною цього дня. Ми дозволимо весну, але головне, щоб ми залишалися добрими, чесними, порядними».

Читайте також: Путіністка Распутіна пропонує страчувати тих, хто не згоден з війною проти України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: