Репетитори з івриту і купівля будинку. Стало відомо, як Пугачова та Галкін живуть в Ізраїлі

Пугачова: У моєму розумінні щастя – це те, що я зараз відчуваю. Я вільна, я із сім'єю разом
фото з відкритих джерел

Пугачова має намір купити власний будинок за кордоном

Російська співачка Алла Пугачова разом із чоловіком, гумористом Максимом Галкіним і дітьми майже рік перебувають в Ізраїлі. Журналісти з'ясували, як зіркова родина живе за кордоном.

Родина мешкає у невеликому місті Кесарії на віллі старшого брата Максима. Також це місце називають «ізраїльською Рубльовкою». Діти артистів Гаррі та Ліза займаються у приватній російсько-єврейській школі за 30 хвилин їзди на машині від будинку. У навчальному закладі більшість уроків ведеться російською. Проте зазначають, що Примадонна хоче перевести сина та дочку до приватної французької школи. Наразі співачка та її діти вчать іврит за допомогою репетиторів.

Також повідомляється, що Пугачова має намір купити свій власний будинок в Ізраїлі, і вона активно займається цим питанням. Раніше «Главком» писав, що Алла Пугачова записала чергове відверте відеопослання із Ізраїлю у жовто-синьому вбранні. Ролик з її участю був опублікований на одній з фан-сторінок виконавиці.

«У моєму розумінні щастя – це те, що я зараз відчуваю. Я вільна, я із сім'єю разом. Новий рік я зустрічаю серед людей, які мене розуміють, у яких є совість, честь, гідність», – каже Пугачова.

Тим часом російський опозиційний журналіст Леонід Парфьонов припустив, що змусило співачку піти проти Путіна. Нагадаємо, Алла Пугачова публічно прокоментувала війну в Україні лише восени, коли її чоловіка – гумориста Максима Галкіна визнали іноагентом. Співачка заявила, що «хлопці гинуть за ілюзорні цілі, які роблять країну ізгоєм та обтяжують життя наших громадян». Після цього запропонувала визнати іноагентом та її. Згодом виконавиця вкотре залишила Росію разом із дітьми.

«Я не здивувався, що Пугачова не підтримала війну в Україні, – каже Парфьонов. – Я знаю її як людину норовливу, вона довго кріпилася, могла зробити це набагато раніше і в набагато жорсткішій формі. Ми багато спілкувалися, коли знімали «Старі пісні про головне». Думаю, її образив той хейт, що здійнявся. Типу вона зраджує батьківщині – може, батьківщина зраджує мені? Думаю, що вона не чекала: таки 47 років вона перебуває у статусі національної святині».

Читайте також: Пішов від дружини до мене. Акторка Варлей приголомшила правдою про стосунки з Цимбалюком

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: