Майкл Дуглас прийшов на Каннський кінофестиваль з дочкою: як виглядає дівчина

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Керіс всього 20 років, вона модель, яка мріє про професію актриси

У Каннах вчора ввечері відкрився 76 кінофестиваль. І першу нагороду Канн вручили голлівудській знаменитості Майклу Дугласу. Першого дня кіномарафону вшановували 78-річного оскароносного актора. Дуглас отримав почесну «Золоту пальмову гілку» за заслуги у кінематографі та на знак визнання його блискучої кар'єри.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Festival de Cannes (@festivaldecannes)

«Дякуємо за цю нагороду і за добрі слова. Є сотні фестивалів щодо світу, але є тільки один канн. цьому фестивалю 76 років, але мені ще більше», – виступив на сцені 78-річний актер.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Festival de Cannes (@festivaldecannes)

Підтримати зірку прийшли його дружина Кетрін Зета-Джонс та дочка Керіс Зета-Дуглас. Керіс всього 20 років, вона модель, яка мріє про професію актриси – всі дані для цього дівчина має. Густе каштанове волосся, карі очі, струнка фігура – від матері. Шанувальники зіркового сімейства відмітили, що дочка дуже схожа на матір-акторку у її юні роки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от CZD (@carys.douglas)

Для червоної доріжки Керіс вибрала сукню з найтоншого мережива на тонких бретельках і витончені діамантові сережки та браслет до нього. Її мама одягла цього вечора плаття Elie Saab винного кольору з глибоким декольте. Доповнили образ актриси довгі сережки з рубінами та перстень із величезним «кривавим» каменем із тієї ж колекції.

У 2017 році Керіс вже брала участь у показі на шоу Michael Kors. Вона також працювала з Chanel і Versace, брала участь у компанії Dolce & Gabbana разом із матір'ю. А недавно стали обличчями Fendi. Любов до моди Керіс точно перейняла від матері.

Раніше «Главком» розповідав, хто із зірок пройшовся червоною доріжкою на відкритті Каннського кінофестивалю.

Читайте також: Зеленська в Південній Кореї: особливий букет та жакет із золотою вінтажною брошкою YSL

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: