Обличчя набрякло, волосся випало. Екснаречена Кличка розповіла про боротьбу з пияцтвом

фото з відкритих джерел

Колишня наречена Володимира Кличка та мати його єдиної доньки дала відверте інтерв’ю

Американська акторка та співачка Гейден Панеттьєр, яка близько 10 років була у стосунках з боксером Володимиром Кличком, та має спільну з ним доньку, розповіла про боротьбу з алкогольною та наркотичною залежністю.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Women's Health (@womenshealthmag)

Акторка стверджує в інтерв'ю для Women's Health UK, що після народження доньки від в 2014 році у Гейден почалася післяпологова депресія. Акторка вирішила заглушити її за допомогою алкоголю, а згодом стала залежною. Тим часом вона продовжувала вживати опіоїди, щоб вгамувати біль у шиї після отриманої травми.

У 2015 році акторка прийняла рішення вирушити до реабілітаційного центру, де через вісім місяців їй допомогли позбутися алкогольної залежності.

«Моє тіло сказало: «достатньо». Мені стукнуло 30. Моє обличчя набрякло. У мене була жовтяниця. Мої очі були жовті. Довелося звернутися до фахівця з печінки. Я тримала вагу, якої зазвичай не було. Моє волосся було тонким і випадало пучками», – розповідає Панеттьєр.

Раніше Гайден Панеттьєр зізналася, що їй довелося звертатися за допомогою до пластичних хірургів, щоб зменшити груди. «Моє тіло все ще не відчувало, що воно належить мені, – сказала вона про те, чому вирішила лягти під ніж. – Я не думаю, що є щось погане в тому, що хтось хоче щось підправити, якщо це додає впевненості. Це все, що я можу сказати із цього приводу. Моя впевненість повернулася».

Також «Главком» писав, що нещодавно раптово помер Дженсен Панеттьєрі – молодший брат Гайден. Актор відомий за ролями в серіалах «Герої» та «Нешвілл». Також він з'являвся в серіалах «Ходячі мерці», «Особливо тяжкі злочини» та «Як високо 2». Крім цього, також працював актором озвучування телешоу та серіалів. Серед його робіт – озвучення мультфільму «Льодовиковий період: Континентальний дрейф».

Читайте також: Скандал з принцом Гаррі: британська поліція розшукує його двійника

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: