Подумав, що помилка. Чоловік Руслани Писанки розповів, чому дружина згоріла так швидко

Ісаков каже, що нині йому кожен куточок їх будинку нагадує про померлу дружину
фото з відкритих джерел

Ігор Ісаков розповів, як його дружина боролася з важкою недугою

Чоловік акторки Руслани Писанки, яка згасла від онкології влітку минулого року, розповів, як вони з дружиною боролися з хворобою. Про це йдеться в програмі ЖВЛ.

Як відомо, взимку 2022 року Руслана Писанка під час однієї зі своїх вистав в Києві втратила свідомість на сцені та впавши, зламала ногу. Після того артистка надовго випала з публічного життя. Всі гадали, що вона лікує понівечену ногу, але, як виявилося, все набагато серйозніше.

Ігор Ісаков каже, що, коли почалося вторгнення, він прийняв рішення за будь-яку ціну вивезти дружину та тещу, яка вже мала четверту стадію раку, в безпечне місце з бидинку в Київській області.

«Кажу: «Русь, дивись, ми не знаємо, що тут буде. У тебе зламана нога і дуже складний перелом. Давай, кажу, тебе відправимо хоч куди-небудь». Я її вмовив, слава Богу, у нас були закордонні паспорти, – згадує Ігор. – Я сказав, що в Німеччину було б непогано, бо там у неї кум живе. Вона поїхала без речей, без нічого, з одним пакетиком та ходунками. Теща повернулася зі мною додому і, на жаль, її не стало. Я не знав, як сказати про це моїй Русі. В неї був шок. Це було страшне».

Чоловік Руслани згадав, як Руслана йому повідомила, що теж, як і мама, хвора на рак: «Одного дня вона подзвонила мені і сказала: не хвилюйся. Все добре, але в мене пухлина. Лікарі сказали, що все операбельна, тому ми все зробимо, все буде добре». Однак, коли Ігор отримав документи з лікарні, які потрібно було подати на виїзд за кордон, побачив, що там написано «паліативне лікування». Тобто мова про операцію вже не йшла, рак виявився в агресивній формі: «Я подумав, що це була якась помилка, тому що я не розумів цих слів. Я коли збирався їхати до неї, вона мені прислала величезний список. Це і мультиварка, і сковорідки, і келихи. Вона попросила привезти їй всі перуки. І на жаль, всі ці перуки їй згодилися. Мені довелося підстригати Русю».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: