60-річна Демі Мур показала фото з першою онучкою: бабуся була присутня на родах

Фото: соцмережі

Акторка була присутня на родах своєї дочки

Голлівудська акторка Демі Мур відзначила День матері у новому для себе статусі бабусі та опублікувала фото з новонародженою онукою у своєму Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Demi Moore (@demimoore)

60-річна актриса поділилася архівним фото, зробленим у період її вагітності, а також знімком, на якому зображена її дочка, що народжує, а також фото себе з онукою Луеттою на руках.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Румер Вілліс вперше стала матір'ю 18 квітня цього року. У неї та її коханого, учасника гурту Vista Kicks Дерека Річарда Томаса, народилася донька Луетта Іслі. Румер поділилася знімками із домашніх пологів. На них були присутні батько дитини та Демі Мур.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

«Я чекала тебе і мріяла про тебе все своє життя. Ти більше, ніж я могла собі уявити. Ти змінила моє життя найглибшим чином. Для мене привілей і честь бути твоєю матір'ю, і я завжди робитиму для тебе все і вся, – написала Румер в інстаграм. – Кожна мить, кожна сутичка і кожна частка родового болю коштували того, і я зробила б це тисячу разів, якби це означало провести з тобою хоча б одну секунду».

Румер 34 роки, вона старша дочка Демі Мур і Брюса Вілліса. який нині бореться з важкою хворобою. Також у них є ще дві дочки – Скаут та Таллула. Незважаючи на те, що знаменитості розлучилися понад 20 років тому, Демі підтримує близькі стосунки з Брюсом, його другою дружиною Еммою Хемінг та їх двома дочками – Мейбел та Евелін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: