Червона доріжка Канн: Ума Турман у пом'ятій сукні, Кетрін Зета-Джонс із небезпечним декольте

фото з відкритих джерел

Світові знаменитості з'їхалися на Каннський кінофестиваль

На Лазурному березі відбулася урочиста церемонія відкриття 76-го Каннського кінофестивалю.

На червоній доріжці голлівудська зірка УмаТурман привернула загальну увагу розкішним вбранням – приталеним ніжно-рожевим платтям від Dior, яке прикрасила довга червона накидка. Багато користувачів мережі відзначили, що вбрання неабияк пом'ялося, все ж таки важко зберегти належний вид одягу, коли добираєшся на захід на авто.

Тренд на максі підтримала і Наомі Кемпбелл. Супермодель викликала фурор у облягаючій сукні Celine з паєтками та глибоким декольте. Знаменита манекенниця доповнила образ масивними браслетами та кільцями на обох руках.

Шанувальники актора Джонні Деппа з нетерпінням чекали на його появу. Актор вперше з'явився на великій події після того, як актора відмінили в Голлівуді через скандал, пов'язаний із брудним розлученням з акторкою Ембер Херд. Деппа тепло привітав легендарний актор П'єр Рішар та позував разом із ним перед камерами.

А ось Кетрін Зета-Джонс вирішила додати вогню своєму образу і одягла сукню, що мала дуже відверте декольте. 19-річна дочка актриси та її чоловіка Майкла Дугласа теж не стала скромничати та обрала декольтовану сукню. Вбрання дівчини було дуже відвертим – прозора тканина продемонструвала всі переваги фігури дочки знаменитостей, яка теж вибрала шлях акторства. До слова, родина акторів вже багато років мешкає в Парижі.

Раніше «Главком» писав, що легендарна французька кіноакторка Катрін Денев зачитала вірш Лесі Українки «Надія» на церемонії відкриття 76-го Міжнародного Каннського кінофестивалю.

Читайте також: Дружина Брюса Вілліса показала, як проводить час з його знаменитою колишньою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: