Зеленська в Південній Кореї: особливий букет та жакет із золотою вінтажною брошкою YSL

Фото: прес-служба

Зеленська вразила стильним жакетом на зустрічі з президентом та першою леді Кореї

Перша леді України Олена Зеленська знаходиться Республіку Корею з офіційним візитом. Дружина президента приїхала для участі в конференції «Азіатське лідерство».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Зеленська вже зустрілася з президентом країни Юн Сок Йолем і першою леді Кім Кон Хі, та запросила останню на третій Саміт перших леді та джентльменів у Києві.  Для зустрічі Олена обрала вишуканий костюм молочного кольору українського бренду A.M.G. Вкорочений жакет цікавого крою з рукавами три чверті перша леді скомбінувала зі штанями з високою посадкою. Образ доповнила сережками Guzema та вінтажною золотою брошкою Yves Saint Laurent у вигляді пшеничного снопу. Цю брошку Олена Зеленська вже одягала на публічний захід в Абу-Дабі (ОАЕ), де отримала нагороду «Смолоскип свободи» з рук почемної гості заходу – американської політикині Гіларі Клінтон.

«Перший візит до Республіки Корея. Перша зустріч з Президентом країни Юн Сок Йолем. Цінуємо, що Корея готова захищати міжнародне право разом з нами», – йдеться в повідомленні у соцмережі Зеленської.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Розглядаючи фото зустрічі Зеленської з першою леді Кім Кон Хі, українці звернули увагу на букет на столі – в кольорах українського прапора.

Читайте також: Одна з найвпливовіших жінок світу в 81 рік знялася для глянцю в купальнику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: