Євгенія Власова назвала співачку, яка змінила її музичний світогляд

Власова зазначає, що Білик неймовірна постать в нашій творчій частині країни
фото: скріншот з відео

«Мій всесвіт просто перевернувся тоді, коли я почула україномовний альбом Білик»

Українська співачка Євгенія Власова назвала персону, яка суттєво вплинула на її музичний світогляд у юності. Цим вона поділилася в інтерв'ю YouTube каналу Rostyslove Production. 

«Мені 16 років, це 90-ті роки, я йду по підземному переходу і запитую, скажіть мені, будь ласка, я хочу слухати українську музику... Я тоді зростала на західній музиці. І мені рекомендує дівчина Іру Білик. Це перевернуло мій всесвіт просто тоді, коли я почула україномовний альбом Білик. Він звучав дуже сучасно. Я такого просто не чула. Він мене просто розірвав».

Власова особливо виділила суперхіт тих часів «Вона мені сьогодні подзвонила («Ти мій»).

Співачка також особливо виділяє легендарну пісню Білик «А я пливу у човні», і зазначає, що Ірина є не лише співачкою, вона також філософ.

«Я тоді ще не розуміла багато чого, що це неймовірна постать в нашій творчій частині країни. Іра вміє дуже тонко, легко про таке глибоке і навіть іноді про дуже важке. Це дар, на мій погляд, говорити дуже просто про складне, але Іра – вона ще й про душу жіночу», – каже артистка.

Нагадаємо, що раніше Євгенія Власова зізналася, що відчуває до Ірини Білик «величезну людську любов».

«Коли у мене були проблеми зі здоров'ям, вона була поруч, весь шоу-бізнес підняла на ноги, щоб якась допомога була для мене. Я до Іри відчуваю величезну людську любов. До речі, я ніколи про це їй не говорила... Я тільки тепер це зрозуміла», – поділилася Власова.

До того ж Євгенія Власова розповіла, як у 90-ті їй довелося працювати у першому нічному клубі Києва «Голівуді». Юна виконавиця змушена була заробляти гроші для родини. 

Співачка пригадала, що на той час була «нецілованою дівчинкою», однак її регулярно записували в коханки до шоумена та продюсера, засновника клубу Таквора Бароняна.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: