Відомий продюсер назвав артистів, для яких тепер зникло місце в українському шоубізнесі

За словами Бондарчука, зараз в українському шоу-бізнесі з'явилось багато нових імен. І для цього є об'єктивні фактори
фото з відкритих джерел

«Багатьом артистам люди просто не повірили та не підтримали»

Місця в українському шоу-бізнесі для багатьох «легковажних артистів», як Оля Полякова, Дзідзьо, Олег Винник, зникли. Це пов'язано з тим, що українська естрада переживає значні трансформації. Важливим фактором є те, що наша музика дедалі більше стає інтелектуальною, і глядач готовий її сприймати. Про це в інтерв'ю Oboz.ua розповів відомий український режисер та продюсер Олег Боднарчук.

Як зазначає митець, для інтелектуальної музики не потрібні дорогі кліпи та помпезні шоу, її вага у силі нової думки. Якщо в історичній перспективі все розвиватиметься саме за таким сценарієм, то артистам із 20-річним стажем потрібно буде розпочинати кар'єру спочатку. І, на його думку, це зможуть зробити одиниці. Пояснив він це на прикладі Світлани Лободи: «Якщо їй знадобиться місце в українському шоу-бізнесі, в чому сумніваюся, вона має обнулитися і забути про всі свої старі пісні та досягнення. Я гадаю, цього не буде».

За словами Бондарчука, зараз в українському шоу-бізнесі з'явилось багато нових імен. І для цього є об'єктивні фактори, які дають змогу встановити лідерські позиції на ринку виконавців.

«Відкриваємо топ-100 Apple Music, дивимося підсумки за останні два роки та зачитуємо імена: Yaktak, Parfenuk, Kola, Sadsvit, «Структура щастя», Shumey, Skofka… У цьому немає нічого дивного. Майже всі – нові імена. Це люди, які не зіпсовані шоу-бізнесовими прийомами та звичками, так би мовити, «від землі», які глибоко відчули її біль та трагедію», – каже режисер.

Свого часу митець працював у російських проєктах, проте з початку вторгнення перервав усі відносини із РФ. Та так вчинили далеко не усі українські артисти. Хоч як зараз стара гвардія не намагалася стати в одну лінію з новачками, але багатьом люди просто не повірили та не підтримали. Тож таким артистам, як Потап, Іван Дорн, Віра Брежнєва, Настя Каменських потрібно все почати спочатку.

«Це не легко. У їхньому випадку це ще важче, ніж якби вони були «зеленими» артистами. Думаю, не всі з цим викликом упораються. Я вважаю, що люди мають рацію, коли всіх артистів та культурних діячів із російським минулим фактично люструють. Я підтримую це навіть стосовно себе, вважаю, що всі ті, хто з 2014 до 2022 року працював у Росії, не мають морального права сьогодні в Україні вести за собою аудиторію. Адже коли кажуть «ой, ми не зналися на політиці, не розуміли, що з Кримом, що з Донбасом» – це повна брехня. Ми всі розуміли», – резюмував Бондарчук.

Нагадаємо, раніше «Главком» розповідав про українську виконавицю, яка стала співачкою року в Росії.

Читайте також: Мама Наташі Корольової перевзулася: розважається в Москві серед затятих путіністів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: