Дженніфер Лопес вбралася у сукню українського дизайнера

Сукня, прикрашена великою кількістю кристалами, досі існує в єдиному екземплярі
фото: скріншот відео

Вбрання прикрашають два великі вирізи у формі сердець 

Американська співачка Дженніфер Лопес випустила кліп на пісню «Cant Get Enough», в якому з'явилася у сукні українського бренду Frolov.

Ефектна сукня була виконана у відтінку слонової кістки, мала довгі рукави, високу горловину, а також корсет. Головною прикрасою вбрання стали вирізи у вигляді двох величезних сердець, а вперше воно було представлено у колекції бренду сезону осінь-зима 2023/24 під час Тижня моди в Лондоні.

Дженніфер Лопес вбралася у сукню українського дизайнера фото 1

«Я завжди мріяв одягнути Дженніфер Лопес у сукні Frolov. Але водночас дуже хотілося, щоб для цього був якийсь особливий привід чи момент. У це складно повірити, але зрештою так і сталося», – розповів засновник і креативний директор Frolov Іван Фролов виданню Elle.

Дизайнер додав, що сукня для американської співачки унікальна і досі існує в єдиному екземплярі, а також прикрашена великою кількістю кристалами.

Варто додати, що пісня відомої співачки увійде до її першого за 10 років альбому «This Is Me... Now», прем’єра якого  відбудеться 16 лютого.

До слова, на конкурсі «Міс Всесвіт» вбрання учасниці від України отримало назву «Берегиня Мати». Костюм мав золоті вставки, які доповнюли оздоблення із блакитних стрічок. Примітно, що деякі елементи вбрання розроблялися і друкувалися на 3D принтері. Костюм символізував всіх матерів України, які намагаються захистити своїх дітей від російської агресії та ракет, якими країна-агресорка регулярно тероризує наші міста та села.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: