Режисером скандального російського шоу є українець – Христина Соловій

Співачка зазначила, що особу режисера допомогли встановити її підписники
фото з відкритих джерел

Артистка зазначила, що росіяни не вперше крадуть і присвоюють собі культурну спадщину українців, тому вона закликає не допустити, щоб її пісню «Тримай» у Європі сприймали як «російську культуру»

Льодовий спектакль «Вечори на хуторі» Тетяни Навки, російської фігуристки та дружини прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова, поставив закарпатець Василь Козар. Про це розповіла Христина Соловій в Instagram.

Співачка зазначила, що особу режисера допомогли встановити її підписники.

Режисером скандального російського шоу є українець – Христина Соловій фото 1

«Стало відомо, що режисером льодового шоу, до якого накрали українських пісень, є ось цей колишній українець. Ваші репости вже допомогли встановити особу режисера. Не зупиняйтеся і позначайте мене у репостах і як кожен сантиметр української землі відвоюємо і відстоїмо свою культурну спадщину», – написала Соловій.

Артистка зазначила, що росіяни не вперше крадуть і присвоюють собі культурну спадщину українців, тому вона закликає не допустити, щоб її пісню «Тримай» у Європі сприймали як «російську культуру».

«Якщо хтось не до кінця розуміє, чому мене чорти взяли. Нібито ми вже мали би звикнути, що у нас все крадуть росіяни. То уявіть собі, що ця Навка візьме своє лєдовоє шоу і прокатає його, наприклад, країнами Європи, Німеччини Австрії, хто там ще їх приймає. Що подумають європейці: що те, як звучить пісня «Тримай», так звучить «русская культура», – сказала Христина Соловій.

Відомо, що Василь Козар родом з Мукачево Закарпатської області. Навчався у Київському національному університеті культури та мистецтв на факультеті режисури і хореографії. Під час навчання почав танцювати у шоу-балеті D’Arts, в якому разом з ним працював Дмитро Монатік.

Василь Козар став популярним після перемоги у четвертому сезоні шоу «Танцюють всі». Згодом заснував у Києві Kozar Dance Theatre та співпрацював з багатьма зірками українського шоу-бізнесу.

До того ж чоловік був головним хореографом шоу «Танці з зірками» та постановником одного з концертів Тіни Кароль, ставив «Міс Україна-2017». Був обличчям українського бренду Fredinskaya Jewelry.

У 2021 році Козар виїхав до Росії, де став режисером-постановником танцювальних проєктів пропагандистських телеканалів, хореографом кліпів російських зірок. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Козар закрив сторінку в Instagram і мовчить про війну.

Нагадаємо, що раніше пісню української співачки Христини Соловій вкрали росіяни. Зокрема, дружина представника російського диктатора Володимира Путіна Дмитра Пєскова, Тетяна Навка використала пісню «Тримай» для свого льодового шоу «Вечори на хуторі». Соловій відреагувала на нахабну крадіжку й опублікувала відео з шоу, у якому звучить її пісня, перекладена російською мовою.

Читайте також: Співачка Соловій планує судитися з дружиною речника Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: