Відомий продюсер назвав співачку, яку судитимуть після війни

На думку Боднарчука, доля Повалій безпосередньо залежить від життя та здоров'я Путіна
фото з відкритих джерел

Співачка Таїсія Повалій, яка родом з України, активно підтримує загарбницьку політику Росії

Небезпека Таїсії Повалій полягає в тому, що вона намагається виправдати всі звірства Росії на цій війні від імені України. За це має бути кримінальна відповідальність. Її доля безпосередньо залежить від життя та здоров'я Путіна, його не стане – її судитимуть. Про це в інтерв'ю Oboz.ua розповів відомий український режисер та продюсер Олег Боднарчук.

За словами Боднарчука, жодних очікувань щодо проявлення патріотичної, проукраїнської позиції Таїсії Повалій ніколи не було. 

«Я взагалі дивуюсь тим, для кого стала несподіванкою її колаборантська позиція. Ми не знайомі з нею, але з артистом можна побічно познайомитись через його репертуар. Якщо зважити на пісні Повалій, особливо ті, які вона виконує зараз, то це пісні інфузорії-туфельки для амеб. Хіба вона колись порушувала у своїх творах якісь соціальні, філософські теми? Чи бачили ми хоч щось експериментальне у її виконанні? Це ресторанна співачка є, була і буде. Шансоньєтка», – каже Бондарчук.

Таїсія Повалій на «Блакитному вогнику» у Росії
Таїсія Повалій на «Блакитному вогнику» у Росії
фото з відкритих джерел

Як розповів митець, багато людей з України «закулісні» та «закадрові» залишилися жити та працювати в Москві. Їхні імена не цікаві широкому загалу, тому їх і не підхоплюють. Але, на його думку, треба вчитися їх забувати, адже «постійно ганити радників – це деструктивно».

Раніше експродюсер Катерини Бужинської розказав, як її знищувала Повалій.

Нагадаємо, співачка Таїсія Повалій, яка родом з України активно підтримує війну в Україні та загарбницьку політику Росії, їздила в окупований Луганськ. 

Повалій, яка відкрито підтримує путінський режим та криваву війну росіян в Україні, заявила, що тепер її країна – Башкортостан. 

Читайте також: Відомий продюсер назвав артистів, для яких тепер зникло місце в українському шоубізнесі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: