Іво Бобул припустив, де зараз перебуває його кум – Леонід Кучма

Кучма з Бобулом та похресником
фото з відкритих джерел

Леонід Кучма, який є хрещеним 16-річного сина співака, пропонував його родині допомогу

Народний артист України Іво Бобул в програмі ЖВЛ зізнався, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну президент Леонід Кучма, який є хрещеним його 16-річного сина, пропонував його родині допомогу.

«Щоразу я казав: «Батьку, все нормально». Мені головне, щоб він і Людмила Миколаївна були здорові. Я їх дуже люблю, поважаю. Я знаю, що людина могла виїхати, але залишилася тут – зі своїм народом», – розповів Бобул.

Виконавець каже, що з початком російської агресії просив дружину з сином-школяром виїхати з Києва, але ті відмовилися. Родина мешкає в столичному районі Оболонь, і коли туди одного дня заїхав ворожий БТР, співак вирішив, що Києву не встояти: «Звичайно, злякалися. Тільки дурень не боїться, нормальна людина – боїться. Але хлопці спинили їх, побрили гарненько. Відправили додому, а хто залишився в полі».

Шлюб з теперішньою дружиною – четвертий для музиката. Від попередніх союзів у Бобула є дорослі син та дочка. Бобул вже дідусь трьох онучок, одна з яких живе в Америці. Цю дитину співак ще не бачив – спочатку зустрічі завадив коронавірус, потім – війна.

Раніше «Главком» писав, що Іво Бобул розповідав, як породичався з родиною Ротару. Виявляється, сестри Софії Ротару – Ауріка та Лідія хрестили його доньку. «Хороша родина. Ліда та Ауріка хрестили мою доньку Людмилу. З Аурікою ми дуже часто спілкуємося, а з Лідою – рідше, зідзвонюємося», – розповів співак про сестер Софії Ротару.

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: