На фронті загинув український актор Ярослав Гаркавко

фото з відкритих джерел

Про це повідомили на офіційній сторінці «Ліги Сміху» в Телеграм

На фронті загинув учасник українського проєкту «Ліга Сміху», український ведучий та актор Ярослав Гаркавко. Про це повідомляють у телеграм-каналі проекту.

«Жахливі новини, в які не хочеться вірити. Не стало Ярослава Гаркавко, якого, ми впевнені, багато хто з вас знає. Наразі не вистачає слів, до голови лізуть лише приємні спогади, пов’язані з цією людиною», – йдеться у повідомленні.

Колега Ярослава Олександр Сердюк написав у соцмережі: «Загинув Ярик Гаркавко. І до біса всі практики, антидепресанти та спокій. Пекучий біль, дуже і дуже сильний. Ми періодично переписувались і хотілося підтримувати Ярика, але як же так, Ярик? Ми ж мали з тобою зустрітися? Ми ж домовилися записати подкаст?».

Раніше «Главком» писав, що під Майорськом Донецької області загинув заслужений артист України, соліст балету Національної опери Олександр Шаповал. Йому було 47 років. В театрі розповіли подробиці трагедії. «О 5-й ранку почався штурм, і він як воїн-гранатометник з напарником змінював диспозицію. В цей час прилетіла 120-а міна та Олександр загинув на місці, а напарник помер у шпиталі через 1,5 години», – розповіла архіваріус Національної опери Лариса Тарасенко.

У театрі кажуть, що Шаповал був великою творчою особистістю, для якої не існувало «маленьких партій». Як справжній артист Олександр створював сценічні образи, які запам'яталися назавжди шанувальникам балету. До того ж він був бездоганним партнером на сцені та добрим товаришем у колективі.

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: