Співак Іво Бобул розповів, як породичався з родиною Ротару

Бобул вже дідусь трьох онучок, одна з яких живе в Америці
фото з відкритих джерел

Сестри Софії Ротару – Ауріка та Лідія хрестили доньку музиканта

Народний артист України Іво Бобул розповів в ефірі ютуб-програми Rostyslove Production, як породичався з родиною Ротару. Виявляється, сестри Софії Ротару – Ауріка та Лідія хрестили його доньку.

«Хороша родина. Ліда та Ауріка хрестили мою доньку Людмилу. З Аурікою ми дуже часто спілкуємося, а з Лідою – рідше, зідзвонюємося», – розповів співак про сестер Софії Ротару.

З приводу того, Софія Ротару не так часто, як хотілося б укранцям, публічно говорить про війну в Україні, то у Бобула такі думки: «Вона ще скаже! Людям такого складу може іноді однієї присутності достатньо, навіщо говорити? Я тут, я в Україні, я з вами. Я звідти виїхала. все. Народ мій – український, країна моя – Україна. Цього може бути і достатньо. Але я гадаю, що дуже багато ще буде сказано».

Іво Бобул також розповів про свою родину. Зізнався, що з початкомв війни просив дружину з сином-школяром виїхати з Києва, але ті відмовилися. Родина мешкає в столичному районі Оболонь, і коли туди одного дня заїхав ворожий БТР, співак вирішив, що Києву не встояти: «Звичайно, злякалися. Тільки дурень не боїться, нормальна людина – боїться. Але хлопці спинили їх, побрили гарненько. Відправили додому, а хто залишився в полі».

Шлюб з теперішньою дружиною – четвертий для музиката. Від попередніх союзів у Бобула є дорослі син та дочка. Бобул вже дідусь трьох онучок, одна з яких живе в Америці. Цю дитину співак ще не бачив – спочатку зустрічі завадив коронавірус, потім – війна.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: