Ірина Білик зняла у новому кліпі молодого бізнесмена: хто цей мачо і що його пов'язує з артисткою

У відео йдеться про велике кохання та самотність без другої половинки
фото: скріншот відео Iryna Bilyk

Народна артистка презентувала новий кліп. Зйомки проходили у США

Сьогодні, 17 листопада, Народна артистка України, Примадонна вітчизняної естради Ірина Білик презентувала кліп на пісню «Без тебе». За кілька днів до прем'єри співачка заінтригувала своїх прихильників рядками з нової композиції:

Та тільки я, повір, без тебе

свої світанки не уявляю

Тебе щодня, щоночі так не вистачає!

Мені без тебе самотньо і так погано буває!

Мене щодня, щоночі твоє кохання тримає.

«Магія цієї пісні в тому, що її неповторний характер створює враження, наче час сповільнюється, а серце відчуває тепло і тугу водночас. Хочу дарувати щастя всім, хто любить мою музику і приходить на мої концерти!», – підписала зірка новий кліп.

За інформацією «Главкома», відеоробота була знята у Лос-Анджелесі під час другого благодійного концертного туру, який співачка провела у Штатах у 2023 році. Сама Білик виступила режисером кліпу, вона автор сюжету, сценарію, ідеї та образів.

Головним героєм у відеороботі співачки став її друг Владислав Запорожченко, відомий у бізнес-колах. Запорожченко очолює Qiuntex Bank Technology – міжнародну банківську групу. Він зіграв коханого артистки. Як каже сама Ірина, Запорожченко ідеально підійшов у сценарій та концепт відео роботи, й з легкістю влився в знімальний процес.

У новій роботі артистки – романтичний сюжет про велике кохання та самотність без другої половинки. Слова пісні нагадують хіт «Одинокая», який уже чверть віку не втрачає популярності.

Баладу «Одинокая» десятки разів переспівали на різноманітних талант-шоу. У 2000-х ця пісня зазвучала також польською (Nie dziś). Сама Білик до 25-річчя хіта перезаписала його у новому аранжуванні. Але щемливі слова про нерозділену любов ніяких змін не потребують.

Варто додати, що співачка Ірина Білик, яка після початку повномасштабного вторгнення РФ із молодшим сином виїхала за кордон, повернулася в Україну і у листопаді гастролювала разом зі співаком Сергієм Мироненком. У межах благодійного туру «Українська душа» артистка виступила у багатьої містах: від Дніпра до Львова. 

До слова, 14 листопада Білик на концерті у Львові суперзірка отримала запрошення вийти заміж просто на сцені. Прихильник на ім'я Микола подарував співачці великий букет троянд та обручку. Він запропонував Білик «любов, вірність, щастя» та запитав, чи «стане вона його дружиною». Співачка розгубилась та заявила, що це не шоу, як багато хто міг би подумати.

Вперше в Україні після тривалої евакуації Ірина Білик з'явилась влітку. Вона була хедлайнеркою фестивалю до 55-річчя Кузьми Скрябіна «Шампанські очі» у Львові. Артистка заспівала легендарний спільний хіт «Мовчати», який вона виконувала з Кузьмою. До того ж Ірина Білик заспівала власні пісні «Не ховай очей» та легендарний хіт у новій обробці «Одинокая».

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: