Співачка Соловій оголосила про припинення роботи з Вакарчуком

Разом із Вакарчуком співачка працювала 10 років
фото: Христина Соловій/Facebook

Соловій та Вакарчук познайомилися на шоу «Голос Країни» у 2013 році

Христина Соловій оголосила про завершення 10-річної співпраці із Святославом Вакарчуком. Про це співачка написала у своєму Instagram. 

Христина Соловій подякувала Вакарчуку за здійснення мрії – записати альбом лемківських пісень, за цінні поради і досвід, віру та підтримку.

«Дякую за прийняття та розуміння мого юнацького максималізму в 2013 році. Дякую за переконання залишитись на своєму імені – Христина Соловій. Дякую за можливість бути поруч, бачити та відчувати, захоплюватись і мріяти вище неба! Це була неймовірна співпраця. І, чи не вперше в українському шоубізі, вона завершилась згідно домовленостей і без скандалів. Далі – сама!» – написала співачка.

Зазначимо, Соловій та Вакарчук познайомилися на шоу «Голос Країни» у 2013 році. Дівчина виконала пісню «Горе долом ходжу» і потрапила до команди українського музиканта та лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука. Пізніше він став її продюсером.

Нагадаємо, Христина Соловій нарвалася на критику за відвертий образ на концерті. 

Як відомо, зараз Христині Соловій приписують роман з фронтменом гурту «Жадан і Собаки», музикантом та письменником Сергієм Жаданом. Артисти плідно співпрацюють і дають спільні концерти. У грудні 2022 року Соловій зняла Жадана у своєму кліпі, де вони зіграли коханців. А у травні цього року пару, дуже схожу на Соловій та Жадана, помітили в парку у Львові. Вони трималися за руки і кудись поспішали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: