Ірина Білик вперше з'явилась в Україні після тривалої евакуації (фото та відео)

Народна артистка України Ірина Білик вперше за 1,5 року виступила в Україні
фото: скріншот з відео

Артистка виконала свої україномовні хіти та дуетну з Кузьмою пісню «Мовчати», тепер разом зі співаком Сергієм Мироненком

Вчора, 17 серпня, у Львові відбувся фестиваль до 55-річчя Кузьми Скрябіна «Шампанські очі». Хедлайнером свята стала Народна артистка України Ірина Білик, вона заспівала легендарний спільний хіт «Мовчати», який вона виконувала з Кузьмою.

Ця пісня була записана на початку 2000-х. Цей трек увійшов у збірку ТОП-100 золотих хітів Незалежної України, укладеного «Главкомом» до 30-річчя Незалежності нашої держави.

«Нас об'єднувала не лише музика, а й просте людське спілкування. Якось мені подзвонив Андрій і сказав, що є класна пісня, в якій він чує мій голос. Запропонував записати дует. Коли я почула «Мовчати», у мене не було ніяких сумнівів. Я відразу ж погодилася», – пригадувала співачка.

Цього разу артистка виконала цю пісню разом зі співаком та другом Кузьми Сергієм Мироненком.

Ірина Білик вперше з'явилась в Україні після тривалої евакуації (фото та відео) фото 1
скріншот з відео
Ірина Білик вперше з'явилась в Україні після тривалої евакуації (фото та відео) фото 2
скріншот з відео

Співачка одягнула одягнула білу сукню із червоними квітами. Образ доповнила жовтим намистом та червоною квіткою у волоссі.

До того ж Ірина Білик заспівала власні пісні «Не ховай очей» та легендарний хіт у новій обробці «Одинокая». Саме через цю пісню співачці заздрила її одвічна конкурентка Таїсія Повалій

Окрім Ірини Білик на фестивалі мали виступати такі відомі зірки, як Олександр Пономарьов, Тарас Тополя, Михайло Хома, Pianoбой, Арсен Мірзоян, Іван Наві та інші. Проте, це вдалося не усім. В Україні була оголошена повітряна тривога. І дійство було зупинене після виступу Тараса Тополі, який встиг виконати одну пісню. 

В кінці виступу Ірина Білик анонсувала свій благодійний тур Україною, який відбудеться у жовтні.

Нагадаємо, що Ірина Білик 1,5 року перебувала за кордоном. І вчорашній виступ у Львові фактично є першою появою співачки на публіці саме в Україні. У 2022-2023 рока її виступи відбувалися у США, Іспанії, Чехії та Ізраїлі. Також зірку помітили й у Монако. Проте свого постійного місцеперебування після вторгнення Росію в Україну артистка не афішує. За деякими даними, співачка зробила вибір на користь Іспанії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: