Ірина Білик пообіцяла вибух у п'ятницю

Білик випустить нову пісню «Без тебе»
фото: скрін із відео з соцмереж

Виконавиця легендарного хіта «Одинокая» планує повторити його успіх через чверть віку

Народна артистка України Ірина Білик заінтригувала прихильників рядками нової пісні. Співачка опублікувала частину композиції в YouTube.

Виконавиця легендарного хіта «Одинокая» планує повторити його успіх через чверть віку. Білик випустить нову пісню «Без тебе» вже у пʼятницю, 17 листопада.

У новій роботі артистки – романтичний сюжет про велике кохання та самотність без другої половинки. Слова пісні нагадують хіт «Одинокая», який уже чверть віку не втрачає популярності.

Альбом «Фарби», який Ірина Білик випустила у 1997 році, закріпив за нею статус першої на українській естраді. Той непересічний музичний матеріал співачка досі щедро роздає своїм колегам. Баладу «Одинокая» десятки разів переспівали на різноманітних талант-шоу. У 2000-х ця пісня зазвучала також польською (Nie dziś). Сама Білик до 25-річчя хіта перезаписала його у новому аранжуванні. Але щемливі слова про нерозділену любов ніяких змін не потребують.

Зауважимо, співачка Ірина Білик, яка після початку повномасштабного вторгнення РФ із молодшим сином виїхала за кордон, повернулася в Україну і зараз гастролює разом зі співаком Сергієм Мироненком. У межах благодійного туру «Українська душа» артистка вже виступила в Івано-Франківську, Черкасах, Дніпрі, Житомирі та Хмельницькому. Сьогодні, 14 листопада, відбудеться виступ у Львові.

На одному з концертів артистка потішила шанувальників україномовним перекладом свого хіта «Мы будем вместе», який 15 років тому присвятила Дмитру Дікусару, який зараз на фронті.

@nadindzh #іринабілик #сергіймироненко #благодійнийконцерт #пісніукраїнською #мибудеморазом❤️ #рек #мироненко #дует #білик ♬ оригінальний звук - nadindzh

Нагадаємо, опальна українська співачка Повалій, яка перебралася до Росії, пояснила, що заздрила Ірині Білик через пісню «Одинокая». «Якщо я комусь і заздрила, то, наприклад, так: «Ой, яку гарну пісню Іра Білик заспівала – «Одинокая». Ну пісня дуже гарна, я, звичайно, заздрила», – зізналася Повалій. 

До слова, скандальна Христина Соловій у новому кліпі скопіювала образ легендарної співачки. «Натхненням стала обкладинка Ірини Білик до альбому ОМА», – розповіли автори музичного відео. Вони наголосили, що хотіли нагадати про українську попкультуру.

Зазначимо, шанувальники Білик показали, як її «підсиділа» Мадонна.

Раніше Ірина Білик презентувала пісню українською – «Мало». Шанувальники були в захваті від композиції.

Крім того, війна спонукала Ірину Білик відкрити скриню зі своїми старими… україномовними піснями – Ірина Білик через 25 років воскресила пісню із легендарного альбому «Фарби». Білик пояснила, що вирішила виконати прохання шанувальників та переспівати старі хіти, від яких віє особливим шармом. «А я пливу», «Одинокая», «Те, чого нема» – чуттєві пісні, які, здається, усі знали напам’ять. Тому ідея повернутись в минуле виглядає як своєрідна спроба примадонни українського шоубізнесу поглянути на творчість з висоти пройденого досвіду. Влити у сучасний світ пластики та штучності яскраву палітру фарб – дуже доречно.

До того ж у старих хітах можна побачити справжню Ірину Білик. Артистка переконана, що в час війни, коли атмосфера занадто намагнічена, коли стільки болю, втрат та перманентної тривоги, дуже важливо знайти місце для спокою та умиротворення, віри в добро та перемогу. 

Зауважимо, минулого року Ірина Білик презентувала пронизливу баладу про війну та любов. Текст пісні розповідає історію дівчини, яка поїхала з країни, в той час, як її коханий лишився боронити рідну землю. Це була перша після початку повномасштабної війни сольна композиція артистки, дім якої розгромили окупанти.

Як відомо, через війну Білик була змушена виїхати разом із молодшим сином Табрізом за кордон. Маєток зірки, який розташований у Бучанському районі на Київщині, постраждав у перші ж дні війни. Співачка із сином тікала з рідного дому, до якого незабаром заселилися російські окупанти.

Ірина Білик 1,5 року перебувала за кордоном. За цей час її виступи відбулися у США, Іспанії, Чехії та Ізраїлі. Також зірку помітили й у Монако. Проте свого постійного місцеперебування після вторгнення Росію в Україну артистка не афішує. Повертатися в Україну Білик не поспішала. «Поки йдуть бомбардування, я не хочу їхати додому. Мені таким жахом здався перший день, і я боюся знову тікати! Дочекаюся закінчення війни, адже в мене маленька дитина, і я хочу, щоб вона жила», – поділилася співачка.

Проте влітку Ірина Білик вперше з'явилась в Україні після тривалої евакуації. Вона була хедлайнеркою фестивалю до 55-річчя Кузьми Скрябіна «Шампанські очі» у Львові. Артистка заспівала легендарний спільний хіт «Мовчати», який вона виконувала з Кузьмою. До того ж Ірина Білик заспівала власні пісні «Не ховай очей» та легендарний хіт у новій обробці «Одинокая».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: