Ірина Білик через 25 років воскресила пісню із легендарного альбому «Фарби»

Війна спонукала Ірину Білик відкрити скриню зі своїми старими… україномовними піснями

Пісня «Я буду» з нотками меланхолії спонукає зупинитись, подати руку ближньому та побачити в краплині цілий океан

Примадонна українського шоу-бізнесу, Народна артистка Ірина Білик презентувала рімейк своєї пісні «Я буду». Цей трек входить до легендарного платинового альбому «Фарби», виданого у 1997 році. Чверть віку тому пісні з нього стали суперхітами, які країна співає досі. Найвідоміші серед них: «А я пливу», «Одинокая», «Н-А-Р-К-О-Т-И-К-И», «Серце», «Сонце». Ці твори неодноразово переспівували колеги артистки.

Білик пояснює: вирішила виконати прохання шанувальників та переспівати старі хіти, від яких віє особливим шармом. «А я пливу», «Одинокая», «Те, чого нема» – чуттєві пісні, які, здається, усі знали напам’ять. Тому ідея повернутись в минуле виглядає як своєрідна спроба примадонни українського шоу-бізнесу поглянути на творчість з висоти пройденого досвіду. Влити у сучасний світ пластики та штучності яскраву палітру фарб – дуже доречно.

Крім того, у старих хітах можна побачити справжню Ірину Білик. Артистка переконана, що в час війни, коли атмосфера занадто намагнічена, коли стільки болю, втрат та перманентної тривоги, дуже важливо знайти місце для спокою та умиротворення, віри в добро та перемогу. «Все частіше я чую ваші прохання повернути в мій репертуар вже відомі пісні які надихають та заспокоюють в такий нелегкий для України час. Пісня «Я буду» нагадує мені, що сила Божої любові обов’язково нас врятує. І я в це вірю!» – написала артистка на своєму YouTube-каналі.

Пісня «Я буду» з нотками меланхолії спонукає зупинитись, подати руку ближньому та побачити в краплині цілий океан, в одній зірці – безкрайність неба, яке ми маємо захистити.

Автором тексту «Я буду» є Костя Гнатенко.

Порівняти сучасне звучання рімейку з оригінальним звучанням можна завдяки відео концерту «Фарби», який співачка провела навесні 1998 року у столичному Палаці спорту.

Нагадаємо, що Ірина Білик заявила, що назавжди викреслила імена Ані Лорак, Таїсії Повалій та інших артистів, які замовчують події в Україні.

Додамо, що нещодавно Ірина Білик перебувала з гастролями в США, кошти від виступів артистка перераховувала на допомогу Україні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: