Ірина Білик презентувала нову пісню українською: шанувальники в захваті

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Кліп на композицію «Мало» вже доступний на ютуб-каналі виконавиці

Народна артистка України, примадонна української естради Ірина Білик презентувала нову роботу – композицію «Мало». Пісня записана українською мовою, кліп вже доступний на ютуб-каналі виконавиці.

В коментарях шанувальники артистки дякують їй за ніжну та дуже романтичну композицію, яких нині дуже не вистачає: «Ірина, дякую вам не просто за вашу творчість, за кожну думку радості і глибини почуттів, якими наповнює серця музика, що летить з ваших вуст», «Ніжність в кожному слові, приємні, теплі, огортаючі ноти. Українська лунає майстерним переливом. Спасибі за нову пісню, яка знов окриляє душі й творить нову атмосферу нового дня», «Ірино, дякую за пісню на українській мові! Це дуже ніжно, красиво, романтично!», «З перших нот відчувається стиль Ірини. Дякую за красу», «Як завжди неперевершена», «Вклад Іри в популяризацію української мови, з самого початку кар‘єри, безмежний».

Нагадаємо, раніше Ірина Білик презентувала рімейк своєї пісні «Я буду». Цей трек входить до легендарного платинового альбому «Фарби», виданого у 1997 році. Чверть віку тому пісні з нього стали суперхітами, які країна співає досі. Найвідоміші серед них: «А я пливу», «Одинокая», «Н-А-Р-К-О-Т-И-К-И», «Серце», «Сонце». Ці твори неодноразово переспівували колеги артистки.

Артистка переконана, що в час війни, коли атмосфера занадто намагнічена, коли стільки болю, втрат та перманентної тривоги, дуже важливо знайти місце для спокою та умиротворення, віри в добро та перемогу. «Все частіше я чую ваші прохання повернути в мій репертуар вже відомі пісні які надихають та заспокоюють в такий нелегкий для України час. Пісня «Я буду» нагадує мені, що сила Божої любові обов’язково нас врятує. І я в це вірю!» – написала артистка на своєму ютуб-каналі.

Читайте також: Міністр культури Ткаченко зачитав промову Зеленського на похоронах Кікабідзе

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: