Шанувальники Білик показали, як її «підсиділа» Мадонна

фото з відкритих джерел

Інтернет-користувачі продемонстрували дуже схожі фотосесії виконавиць

Американська співачка Мадонна нещодавно знялася в гучній фотосесії для престижного видання Vanity Fair, яка обігрує релігійні мотиви. Інтерв'ю співачки вийшло відразу в італійському, іспанському та французькому версіях журналу.

Арт-проект з Мадонною в образі Діви Марії, а також в образі Ісуса в жіночому одязі на Тайній вечері був знятий дуетом Луїджі & Янго. Також зірка предстала в образі Фріди Кало, яку назвала своєю музою. На сторінках журналу 64-річна виконавиця розповіла, що скоро буде чекати фанатів на концертах, де виконає всі свої кращі хіти.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Фан ОФК Ирины Билык ♥️ (@fan_iryna_bilyk)

Тим часом уважні інтернет-користувачі на одній з фан-сторінок української співачки Ірини Білик розмістили дуже схожу фотосесію виконавиці, яка була зроблена задовго до роботи Мадонни. «А як на вашу думку, це збіг обставин?», – написано під дописом.

«Україна завжди дає передові ідеї. Поки вони до цього дійшли, ми це вже проходили», «Спільне творче мислення, відмінність в тому, що до цього креативного образу ви прийшли раніше», – пишуть в коментарях шанувальники Білик. Деякі фани навіть радять Ірині заспівати зі знаменитою американкою разом: «Ви українсько, вона – англійською».

Раніше «Главком» писав, що Ірина Білик презентувала чергову пісню українською «Мало»: шанувальники в захваті. Нова пісня співачки за чотири дні увірвалася в дюжину найхітовіших на YouTube.

Читайте також: Я неідеальний українець. Дорн потрапив у гучний скандал та записав відео з вибаченнями

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: