День закоханих-2023. Відомі українці, які знайшли кохання під час війни

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін
фото з відкритих джерел

Могилевська розповіла про чоловіка, якому подобалася 20 років, а Астафʼєва подробиці про обранця залишила в таємниці

Співачка Наталя Могилевська до Дня закоханих представлила прем‘єру «Любила»: улюбленому мільйонами хіту 2000-х співачка подарувала нове життя. Виконавиця присвятила композицію своєму коханому, якого зустріла під час війни. У багатьох  інтерв‘ю Могилевська розповідала, що довго була самотньою, і під час війни зустріла чоловіка, з яким вона нарешті відчула душевний спокій: «Він зі мною був в таких гарячих точках, куди ніхто з моєї команди не був готовий їхати. Він шалений, і я така сама. Ми познайомилися, коли допомагали евакуювати людей, дітей. Він дуже сильна людина. Хочу відкрити секрет: ми були знайомі 20 років. Я давно йому подобалася». Публічно артистка поки не представляла свого чоловіка.

Співачка Надя Дорофєєва теж нещодавно презентувала нову пісню «Щоб не було», яку виконала разом зі своїм бойфрендом, ресторатором Михайлом Кацуріним. Закоханні теж почали зустрічатися під час війни. Їхні стосунки стали предметом чималого скандалу, бо Дорофєєва була у шлюбі з музикантом Володимиром Дантесом, а Кацурін – з рестораторкою та блогеркою Дашою Кацуріною. Нині Дантес зустрічається з Дашою.

Телеведуча, модель та волонтерка Даша Астафʼєва на днях вперше розповіла, як зустріла кохання під час війни. «Мабуть, у мене є така риса, що все не так, як у людей. Під час війни всі розлучаються, а я навпаки – зустріла кохання свого життя і дуже радію цьому! Це зараз єдине, що мене рятує – близькі і родина», – зізналася Астафʼєва. Співачка навіть трохи описала свого коханого. За її словами, він має зелені очі та високий зріст. А ось імʼя свого обранця Даша залишила в таємниці, але час від часу викладає спільні фото в Інстаграм.

Українська захисниця, снайперка з позивним «Жанна Д'арк» Євгенія Емеральд вийшла заміж в кінці минулого року. Обранець Євгенії – воїн ЗСУ Євген Стипанюк. Пара познайомилася на війні. Весілля зіграли на фронті, серед гостей на церемонії був Олег Ляшко, який вступив до лав ЗСУ. Нині Євгенія чекає на дитину, у закоханих ймовірно народиться дівчинка.

Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Тарас Цимбалюк встиг під час війни розлучитися з другою дружиною, візажисткою Тіною Антоненко та закрутити новий роман. Обраницею Тараса Цимбалюка стала рестораторка та дизайнерка – Світлана Готочкіна. Вона є власницею ресторану в Києві Fish Fetish та бренду одягу GOT'S label. В День закоханих актор виклав на своїй сторінці в мережі романтичні фото зі своєю дівчиною та привітання українцям: «Обов’язково будьте закоханими! Почуття – зброя! Бережіть і примножуйте любов: вона переможе будь-що! Цей день важливий! Хай він існує тільки заради того, щоб зупинитись на мить і вкотре подумати про людину, яка робить тебе щасливішим! Я точно знаю: без кохання – життя неповноцінне! І нічого у цьому світі не замінить справжніх емоцій… Цінуйте кожну хвилину разом, бо життя, як бачите, стало ще більш безцінним! І це все завдяки почуттям, котрі нас мотивують та зміцнюють».

Телеведучий Володимир Остапчук теж розлучився з дружиною – нотаріусом Христиною Горняк. Однак офіційно колишні закохані не коментують свій розрив. Тим часом Остапчук недовго залишався самотнім. «Главком» писав, що він тепер має стосунки з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Парочка вже їздила разом відпочивати та нещодавно вселилися в нову квартиру.

Читайте також: Премія «Золотий ліфон»: названо ім’я найсексуальнішого діяча культури

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: