Премія «Золотий ліфон»: названо ім’я найсексуальнішого діяча культури

Почесний титул дістався поетові й автору багатьох сучасних пісень Артему Полежаці
фото з відкритих джерел

Народна відзнака цьогоріч змінила формат

В Україні обрали переможця премії «Золотий ліфон» – найсексуальнішого діяча культури. Народна відзнака найсексуальніших українських митців цьогоріч змінила формат – організатори пропонували голосувати за митців, які вступили до лав ЗСУ.

Почесний титул дістався поетові й автору багатьох сучасних пісень Артему Полежаці. Про це повідомляється на сторінці премії у Facebook. З кінця лютого культурний діяч до рук зброю. Наразі служить як стрілець у 3-му батальйоні 5-ї Слобожанської бригади Національної гвардії України. Позивний – «Химера».

«Харизматичний красень-нацгвардієць з тілом Джейсона Стейтема та почуттям гумору Бога багато років тішив нас своїми тонкими іронічними віршами. Його гостре слово пронизує тіло, мов опроміненням, і здіймає вир шалених думок у голові. «Реєстровий козак Артем Полежака» – написав він про себе у Facebook. Соцмережі безліч разів банили та видаляли сторінку поета за його громадянську позицію. На його книжках – вікове обмеження 18+. Але любов шанувальниць до нього – безмежна», – написали організатори "Золотого ліфона" про переможця.

Серед навідоміших збірок Артема Полежаки «Мої нездійсненні мрії», «Стіхи о жизні», «Навісні пісні», «Люди у пошуках щастя». Під час Революції Гідності галасу наробив його «Репортаж, гостра сатира на російські інформаційні маніпуляції». Пісні на його вірші є в творчому доробку гуртів Kozak System, ТНМК та Бумбокс.

Премія «Золотий ліфон» вручається вже пятий рік. Мета премії – обрати найсексуальніших українських митців серед літераторів, музикантів, акторів, художників. Голосувати можуть усі охочі на сторінці премії, складаючи власний топ із 10 митців. Їхні голоси підрахувують і визначають загальний рейтинг.

Цьогоріч до рейтингу найсексуальніших чоловіків української культури також увійшли Андрій Кокотюха, Андрій Хливнюк, Сашко Положинський, Павло Вишебаба, Іван Леньо, Юрко Юрченко, Валерій Маркус, Артем Чех, Ахтем Сеітаблаєв та Ігор Мітров.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: