Снайперка Емеральд розсекретила стать майбутньої дитини та подарунок Ляшка на весілля

Євген та Євгенія одружилися у жовтні цього року
фото з відкритих джерел

Євгенія Емеральд незабаром вдруге стане мамою

Українська захисниця, снайперка Євгенія Емеральд, котра незабаром вдруге стане мамою, розсекретила стать майбутньої дитини. Друзі влаштували Євгенії з чоловіком гендер-паті. Під час вечірки подружжя дізналося, хто у них має народитися. Пара чекає на дівчинку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Євгенія Емеральд (@emerald.evgeniya)

«Ну що… бережися русня! Світ чекає на снайперку. Наше військове Бандерятко – майбутня дівчинка. Цю дитину нам подарував Бог під час війни. Я точно знаю, що мініснайперка дасть про себе знати всьому світу і перевершить батьків. Мій Євген Стипанюк мріяв саме про дівчинку (це він ще не знає, що таке я – в квадраті)! Мій татусь би його зрозумів. Давайте помолимося за Євгена», – пожартувала Євгенія.

Раніше «Главком» писав, що Євген та Євгенія одружилися у жовтні цього року. Весілля організували просто на передовій зі своїми побратимами. Серед гостей на церемонії – Олег Ляшко, який нещодавно вступив до лав ЗСУ.

«Олег Ляшко – побратим мого чоловіка. Він служить там. Там були люди, яких тоді я не знала. Не знала, хто буде на весіллі. Це оточення мого чоловіка. Трішки грошей подарували. Ляшко зробив дуже добрий грошовий подарунок для майбутньої сім'ї», – поділилася Євгенія в інтерв'ю Rostyslove Production.

Також снайперка розповіла, що потоваришувала з українською співачкою Тіною Кароль. Так, виконавиця перша написала Євгенії: «Ми не були знайомі. Тіна мені написала, що вона дуже захоплюється такими жінками, як я. А наша історія кохання – це історія для всієї країни, і вона надихне всю країну. Вона запропонувала мені жіночу дружбу. Звісно, я погодилася. Я її дуже поважаю та люблю».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: