ЗМІ розсекретили нову пасію Тараса Цимбалюка, котрий розлучається з дружиною

фото з відкритих джерел

Із Тіною Антоненко Цимбалюк прожив в офіційному шлюбі 11 місяців

Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Тарас Цимбалюк, схоже, знову не самотній. Актор, що розлучається з дружиною Тіною Антоненко, виклав у своїй соцмережі фото пристрастного поцілунку з незнайомою білявкою. Обличчя дівчини артист прикрив рукою, але ЗМІ з'ясували її імя.

Новою обраницею Тараса Цимбалюка стала рестораторка та дизайнерка – Світлана Готочкіна. Про це пише 24 канал. Вона є власницею ресторану в Києві Fish Fetish та бренду одягу GOT'S label. Відомо, що партнером Світлани у ресторанному бізнесі був російський ресторатор Олександр Орлов. Компанія Орлова Bulldozer Group – близько 100 ресторанів у Росії, Казахстані, Узбекистані, ОАЕ, Гонконзі, США. До неї входив і ресторан теперішньої обраниці Цимбалюка. Жінка розповідала, що в березні українські власники закладів Bulldozer розірвали всі стосунки з російською компанією.

В кінці жовтня Світлана Готочкіна опублікувала на особистій сторінці в Інстаграм зворушливе відео під пісню KOLA – «Біля серця». На ньому позувала з коханим, але обличчя обранця не показала. Згодом Тарас опублікував в інстаграм-сторіс скриншот з цього ролика. Він не позначив Світлану, але таким фото відповів на запитання: «Які дівчата вам подобаються?».

Згодом в соцмережі Світлана показала, як коханий готує їй сніданок. Рука, яка зображена на відео, – це рука Цимбалюка. На фотографіях Тараса видно таке ж татуювання і червону нитку. Також Готочкіна публікувала фото з коханим, яке зробила в ліфті. На ньому не видно обличчя хлопця, але видно чорну кепку з червоним написом. Така ж кепка є в Тараса. Окрім цього, в мікроблозі рестораторки було відео з коханим із супермаркету. На ньому видно стильні сіро-чорні кросівки, які також можна побачити на фотографіях Цимбалюка.

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк влітку приголомшив новиною, що розлучається з дружиною – візажистом Тіною Антоненко. Для зірки кінокартин «Кріпосна», «Чорний ворон» та «Спіймати Кайдаша» шлюб із Тіною – другий, артист уже був одружений – з однокурсницею Ангеліною. За словами актора, подружнє життя у них склалося якось само собою, під впливом родичів, але вже через півтора роки він зрозумів, що «загалом не нагулявся» і що вони «мабуть, поквапилися». Із Тіною Цимбалюк прожив в офіційному шлюбі 11 місяців.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: