Доньку Мадонни Лурдес не пустили на модне шоу: відео інциденту зняли перехожі

фото з відкритих джерел

Дівчина приїхала на шоу, коли двері вже були зачинені

Доньку Мадонни Лурдес Леон не пустили на шоу Marc Jacobs у Нью-Йорку, бо вона запізнилася. Інцидент записали на відео випадкові перехожі та опублікували у соцмережах.

Дівчина приїхала на шоу о 18:00, коли двері вже були зачинені, і охоронець відмовився впустити її. За Лурдес спробували заступитися перехожі та пояснити охороні, хто вона, проте користі це не дало. Невдовзі Лурдес поїхала, прикриваючи обличчя однією рукою.

Два роки тому Лурдес Леон стала обличчям весняної кампанії бренду. Шоу відбулося на Парк-авеню, а серед гостей з'явилися Емілі Ратаковські, сестра Періс Хілтон Нікі Хілтон-Ротшильд, Ешлі Грем та інші.

Лурдес відома своїми епатажними образами, також вона активно займається модельною кар'єрою та встигла взяти участь у багатьох рекламних кампаніях брендів. Нещодавно «Главком» писав, що старша донька Мадонни засвітилася на одній з вечірок у вбранні з одніх ниток. Дівчина обрала для розважального заходу сукню, яка нічого не прикривала. Ймовірно донька Мадонни припускала, що її фани можуть скептично поставитись до фото, тож вимкнула коментарі до посту.

Раніше Лурдес Леон стала героїнею публікації видання The Cut, де її представляють як модель, хореографа, танцівницю і, з недавніх пір, співачку – 26-річна дочка Мадонни випустила свій перший кліп під сценічним ім'ям Lolahol. У кліпі Лурдес танцює та співає на цвинтарі. В інтерв'ю йшлося в тому числі про те, як це бути дочкою «можливо, найбільш культової жінки в історії поп-музики», як висловлюється автор статті. Щоправда, коли йдеться про Мадонну, Лурдес стає обережнішим у висловлюваннях – зазначає журналіст. Можливо, зауважує Tne Cut, Лурдес отримувала від матері догани через попередні інтерв'ю: так, Vanity Fair одного разу випустив матеріал із заголовком про те, що, за словами Леон, Мадонна «цілком контролює її життя».

У Мадонни шестеро дітей: двоє біологічних – Лурдес і Рокко і четверо прийомних – Девід, Мерсі Джеймс і близнюки Стелла і Естер.

Читайте також: Дев'ять спалень та 11 ванних кімнат. Джей Ло продає розкішний особняк за колосальні гроші

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: