Дорофєєва представила дуже відверту пісню з Кацуріним: Скільки би бруду не лилося

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачці прилетіло від хейтерів в Інстаграм

Співачка Надя Дорофєєва презентувала нову пісню «Щоб не було», яку виконала разом зі своїм бойфрендом, ресторатором Михайлом Кацуріним. Кліп опубліковано на ютуб-каналі співачки.

«Для нас з Мішею кращими ліками в цей складний час стали наші почуття та музика. Цю пісню ми написали разом. Вона про кохання, біль та віру одне в одного», – написала виконавиця на своїй сторінці в Інстаграм. В коментарях ресторатор Кацурін дописав від себе: «Кохання моє. Який кайф з тобою пісні писати і життя жити».

Шанувальники теж приєдналися до коментарів, щоправда, не всі дописи були такими теплими, як у Михайла: «Особливо для Дантеса цей рік тяжкий», «За Володьку обіда», «Як гарно Міша шевелить губами. Свистить тоже нічого», «Чекала на дует з Дантесом, можливо тепер у чотирьох хоча б заспіваєте», «Дантес хоч співав, а Міша просто свистить», «Розчарувалась в цій співачці! Навіть слухати не хочеться».

Однак багато коментарів таки більш приємних: «Надя, дякую за цю пісню. Дякую, що розділили з усіма нами радість цих стосунків. Твої очі нарешті засвітилися іншим світлом, якого давно не бачили, і я дуже радий за тебе і за Мішу», «Та в них же одні очі на двох! Боооже! Як вони схожі», «Як Міша на неї дивиться!», «Ви закохані, це прекрасно!», «Аж захотілося закохатися».

«Щоб не було мені соромно, перекричу свою совість я. Коли ми з тобою зустрілися, все зрозуміли наші серця, і як би всі там не бісилися, час все розставить по місцях. Скільки би бруду не лилося, я знаю – не помилилася», – співає співачка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: