У телеведучого Володимира Остапчука після двох розлучень – «нова краля»

Телеведучий вже двічі одружувався
Фото: УНІАН

 В мережі припускають, що мова йде про 22-річну журналістку Катерину Полтавську

Телеведучий Володимир Остапчук після ймовірного розлучення з другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк схоже знову несамітній.

Відома українська травесті-діва Монро у своєму Telegram-каналі розповіла, що шоумен вже встиг закрутити новий роман.

«А у телеведучого Остапчука нова краля. Начебто та, що допомагає відновлювати акаунти в Instagram. Вона і йому допомагала повернути акаунт», – написала Монро.

В мережі припускають, що мова йде про 22-річну журналістку Катерину Полтавську. Блогерка Юлія Тимошенко в своїй соцмережі показала сторіси Володимира Остапчука та Катерини, з яких видно, що вони разом – прикрашають одну й ту ж ялинку, снідають за одним і тим же столом.

@y_tymoshenko В етері випадкова рубрика «Світське життя з Юлією Тимошенко» 🤣 #остапчук #воваостапчук #горняк #розлучення #розслідування #тікток #україна ♬ Rûn Râbbît x Dârk Mâttêr - Tsezy

Поки ані Володимир, ані Катерина не дають жодних коментарів щодо того, чи дійсно між ними є романтичні стосунки. Так само Остапчук не коментує, що трапилося між ними і Христиною Горняк. Нагадаємо, кілька місяців стало відомо, що телеведучий Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною. Документи про розлучення подружжя вже отримало. Офіційно пара нічого не коментує, втім на своїх сторінках у соцмережах, де до цього часто постили спільні фото, вже не один місяць публікують світлини поодинці.

Коли журналісти попросили Остапчука прокоментувати, що між ним та Христиною відбувається, він відповів: «Я не даю коментарів щодо особистого життя, у мене все добре, дякую за розуміння».

Раніше «Главком» писав, що першим публічно про те, що Остапчуки – не разом, заговорив телеведучий Слава Дьомін в своїй авторській ютуб-програмі «Слава ПРО». Журналіст заявив, що у телеведучого Володимира Остапчука проблеми у сімейному житті. За словами Дьоміна, який працював разом з Остапчуком на телеканалі «Україна», Горняк та Остапчук, які одружилися в 2020 році, живуть окремо.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: