Британська знаменитість Ріта Ора вигуляла вбрання від української дизайнерки

На Ріті Ора – жакет і джинси, які насправді не є ансамблем
фото з відкритих джерел

Артистка з’явилася на публіці у жакеті та джинсах від Лілії Літковської

Популярна британська співачка потрапила в об'єктив фотографів у Нью-Йорку. Артистка з’явилася на публіці у вбранні від українського бренду Litkovska. Фото співачки опубліковане на офіційній сторінці в Інстаграм модного дому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Litkovska (@litkovska_official)

На Ріті Ора – жакет і джинси, які насправді не є ансамблем, однак ефектно доповнюють одне одного. Особливість цих двох речей – імітація необроблених країв.

Того ж дня стало відомо, що співачка сходила на шоу Джиммі Феллона у Нью-Йорку, де вперше показала свою розкішну обручку. Нещодавно Ріта Ора підтвердила, що ще минулого року пов'язала себе шлюбом з режисером Тайкою Вайтиті.

Співачка з гордістю продемонструвала сліпучу смарагдову прикрасу, зізнавшись, що обрала її в магазині сама. На шоу Феллона співачка з'явилася в образі зухвалої нареченої в рожевій сукні від Versace.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Just Jared (@justjared)

Раніше «Главком» писав, що Ріта Ора прийшла на одну з нещодавніх вечірок в сукні, яка нічого не прикривала. Вбрання було мереживним і повністю прозорим. Сукня, представлена брендом Rodarte у колекції весна-літо 2023, мала асиметричний поділ зі шлейфом. Своє вбрання зірка доповнила чорною білизною, накладками на соски, клатчем бренду Rodo clutch, прикрасами Acchitto та чорними босоніжками від Santoni.

Не всі шанувальники зірки оцінили її пікантне вбрання. «Це вже перебір!», «Це не сукня, а просто шматок прозорої тканини, обмотаний навколо тіла», «Рита показала все! Дуже сміливо», «Мені подобається – екстравагантно, зухвало та пікантно», «О, ні! Надто зухвало!», «Боже, вона не залишила простору для уяви», – написали у коментарях.

Читайте також: Натовп шанувальників оточив бутик у Парижі, щоб побачити Анджеліну Джолі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: