Міка Ньютон настільки с#чка? Співачка каже, що її втягнули в скандал з плагіатом на Євробаченні

фото з відкритих джерел

Українська співачка запевнила, що не має претензій до переможниці Євробачення Лорін

Не стихає скандал з переможницею цьогорічного Євробачення, шведською співачкою Лорін, яку запідозрили в плагіаті пісні українки Міки Ньютон.

Вперше про те, що трек переможниці Євробачення дуже схожий на пісню української співачки Міки Ньютон «В плену», яка побачила світ ще в 2005 році почали говорити ще в березні, а нині скандал розгорівся з новою силою. В мережі порівнюють дві пісні та пишуть, що Лорін «вкрала композицію в української виконавиці». «Боже мій, це одна і та ж пісня!», «Справді, дуже схоже», «Це не просто схоже, це одна і та ж пісня!», «Ну, нарешті, я вже місяць не можу зрозуміти, яку пісню вона мені нагадує», «Походу буде скандал», – пишуть користувачі з різних країн світу.

А тепер на платформі YouTube до назви кліпу Міка Ньютон «В плену» з’явилася приставка Tatoo. Нагадаємо, Тatoo – так називається пісня, з якою Лорін перемогла на Євробаченні. Українська співачка каже, що це не її рук справа та жаліється, що її втягнули в скандал.

«Мені не подобається, що хтось виклав цей трек. Я не випускала цю пісню, як це взагалі можливо Spotify і iTunes? Мені пишуть: Ти дійсно опублікувала цю пісню? Невже тобі так не подобається Loreen? Я нічого не робила, але хтось використав моє ім’я і випустив пісню на Spotify і iTunes», – розповіла співачка в соцмережі.

«Невже Міка Ньютон настільки с#чка насправді? Я хороша людина, і вважаю, що жінки мають підтримувати жінок. Я справді зараз засмучена. Мені не подобається, що хтось випустив цей трек. Зараз мені активно пишуть, що це зробила або я, або моя команда. Але в мене навіть немає команди. Є тільки я і мій чоловік», – додала Ньютон.

Нагадаємо, що Міка Ньютон також виступала на Євробаченні. У 2011 році вона представляла Україну з піснею Angel та посіла четверте місце. Відразу після конкурсу співачка переїхала до США, де й мешкає донині.

Читайте також: Іво Бобул таки подав до суду на блогерку через скандальне інтерв’ю про «розбалуваних жінок»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: