Скандал зі співачкою, яка представляла Польщу на Євробаченні: її брат підтримує Росію

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Українці на Євробаченні віддали 12 балів польській співачці Бланці

Рідний брат співачки Бланки, яка цьогоріч представляла Польщу на Євробаченні, підтримує Росію у війні з Україною. Про це повідомили в соцмережі польські єврофани, які були проти, щоб співачка їхала на пісенний конкурс. Нагадаємо, українські глядачі у фіналі  Євробачення віддали 12 балів польській співачці Бланці.

Брат співачки Олівер в соцмережі в березні минулого року опублікував проросійський пост. Після розголосу чоловік його видалив, однак корисувачі інтернету встигли перепостити допис в соцмережі, де його вже переглянули понад мільйон людей.

«Історія українця з прикордонного району «ЛНР». Його історія про події не вписується у версію Києва і західної пропагандистської машини. Ця точка зору не відображається і не буде відображатися національними ЗМІ Болгарії, які, очевидно, працюють на київський «нацистський режим», який підтримують ЄС і НАТО», – написав користувач під імʼям Василь Васильєв. Олівер його слова назвав правдою.

Раніше «Главком» писав, що співачка, яка представляє на Євробаченні Естонію, виступала в окупованому Криму з Миколою Басковим. На ютуб можна знайти відео запису спільного виступу співачки з російським співаком, який підтримує війну в Україні.

Читайте також: Одна з найвпливовіших жінок світу в 81 рік знялася для глянцю в купальнику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: