Співачка, яка представляє на Євробаченні Естонію, виступала в окупованому Криму з Басковим

Під виступу в Криму співачці було 12 років
Колаж: Телеграф

Аліка Мілова також їздила з виступами до Москви

Співачка Alika (справжнє ім’я – Аліка Мілова), яка вчора у другому півфіналі виборала право представляти Естонії у фіналі конкурсу Євробачення, як виявилося, виступала в окупованому Криму з Миколою Басковим.

Про цю історію свого часу писало видання Magicnet, а в підтвердженні новини на ютуб можна знайти відео запису спільного виступу співачки з російським співаком, який підтримує війну в Україні.

На той час виконавиці було 12 років, вона брала участь у конкурсі «Дитяча Нова хвиля», який проходив в знаменитому «Артеку». Також у статті йдеться, що в детстві Аліка співала й у Москві. З нею виступали російські артисти Басков, Кіркоров, Жасмін та Агутін.

«Враженнями від спілкування з зірками Аліка ділиться скупо, відзначаючи лише «що всі зірки дуже різні, але всі доброзичливі». Правда, все ж таки не стримує дівчинка емоцій, «Агутін і Алсу дуже товариські, а Басков – дуже веселий. Жасмин добра і чарівна!» – передає видання.

Зараз дівчина дає інтерв’ю, в яких розповідає, що має в Україні багато родичів та дуже любить нашу країну. «Бажаю вам продовжувати цю підтримку, багато кохання та можливості насолоджуватися кожним моментом вашого життя та здобути своє щастя. Будьте сильні, люблю вас! Я вірю, що скоро приїду в Україну, мирну Україну», – заявила співачка в інтерв’ю 24 каналу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: