Блогерка розповіла правду про українську співачку, яка прославляє в Москві окупантів

Яна Соломко та Олександра Шульгіна нині не спілкуються
фото з відкритих джерел

Яна Соломко випустила пісню, в якій бажає російським окупантам повертатися додому з перемогою

Переможниця першого сезону телешоу «Холостяк» та відома блогерка Олександра Шульгіна в інтерв'ю журналістці Анні Олицькій приголомшила закулісними подробицями про Яну Соломко, з якої в фіналі боролися за серце холостяка Макса Чмерковського.  

Як відомо, фіналістка першого сезону шоу «Холостяк», співачка Яна Соломко, яка виступає під псевдонімом Soyana, нині живе в Росії. В кінці лютого виконавиця випустила пісню, в якій бажає російським окупантам повертатися додому з перемогою. Композиція «ННН» з'явилася на ютуб-каналі Соломко і, судячи з перших кадрів кліпу, задумана, як подарунок росіянам на 23 лютого. Режисером та продюсером роботи виступив ще один українець – скандальний продюсер Юрій Бардаш, який нещодавно втік до Москви.

«Я бачила це жахливе відео, не знаю, що людиною керує, – каже Шульгіна. – Її сім'я досі в Україні. Мені за неї дуже сумно. Вона ніколи не була тихонею, це так її показали у шоу. Вона вже на той час перемогла у проєкті «Шанс», вона вже з Кондратюком мандрувала до Америки, в неї багато чого було. Але так її представили. А мене представили мажоркою. Вона вміє за себе постояти, цього ніколи не показували. Але вона така – пальця до рота не клади. Цього не показували в шоу. Що всі дівчата відчували й бачили, що вона на проєкт потрапила якось без кастингу. Її ніхто не бачив на кастингу, вона не проходила жодні тести, аналізи. Перед тим, як піти на «Холостяк», нас перевіряли. Нас перевіряли на туберкульоз. Ми разом ходили, тому я бачила, хто буде у проєкті. Коли починається шоу, перша вечірка. Заходить Яна. А ми всі такі: «А хто ця дівчина, ми її ніколи не бачили». Ми бачили, що вона в пріоритеті. Я завжди знала, що її туди запхав чи Кондратюк, чи хто. Вона там по зв’язках. І потрапила вона до фіналу – це не було ані для кого новиною. Всі дівчата бачили, що до неї зовсім інше ставлення. І вона така, ніби була впевнена, що в неї все на мазі. Вона мала виграти. Але Макс обрав мене».

Про те, що Соломко переїхала до Росії та намагається там побудувати співочу кар'єру, «Главком» писав в липні минулого року. Тоді артистка засвітилася на концерті, що проходив у Москві. Поведінка та позиція виконавиці шокувала та розчарувала її шанувальників: «Де була, що робила? Перед фашистами-рашистами попою крутила? Блін, завжди вами захоплювався з самого початку, дуже шкода, що зрадила рідну Україну», «У країні війна, а ви до Росії з російськомовними піснями», «Розчарування, шок, біль... Ви скачете перед тими, хто ненавидить ваш народ, українців, хто спонсорує та підтримує вбивства українців!»

Яна Соломко народилася у місті Чутове Полтавської області. Артистка була певний час у складі гурту REAL O, де виступала разом Регіною Тодоренко, яка також нині працює в Москві та мовчить про війну в Україні. Згодом Соломко спробувала піти шляхом сольної виконавиці, записала кілька пісень, брала участь у талант-шоу в Туреччині. А потім втекла до Росії, де виспіває для окупантів.

Читайте також: Путіністи звинуватили в зраді Тамару Гвердцителі та вимагають її покарати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: