Скандал навколо Wellboy: продюсер ошелешив сумою, яку має виплатити співак

фото з відкритих джерел

Продюсер Євген Тріплов заявив, що виконавець винен компанії $2 млн

Музичний продюсер Євген Тріплов, який працював зі співаком Wellboy, в інтерв'ю блогерці Аліні Доротюк розкрив деякі подробиці конфлікту з виконавцем. Як відомо, тиждень тому Антон Вельбой публічно заявив, що йде з  лейбу Papa Music. Тріплов заявив, що після розірвання контракту Wellboy винен лейблу чималу суму компенсації.

Експродюсер артиста каже, що всі права на музичні твори та ім'я виконавця за контрактом належать лейблу: «Усі права належать лейблу. Тому що компанія інвестувала гроші в нього, я інвестував у нього свої творчі здібності, час. Я два роки витратив на це. Відповідно матеріал, створений у процесі роботи, належить лейблу. Антону не належить нічого».

З 2021 року продюсером Wellboy був Юрій Бардаш. Після втечі скандального продюсера з України було створено нову компанію командою артистів і продюсерів, що працювала з Бардашем. Wellboy перепідписав з нею контракт на тих самих умовах.

«Він йшов перепідписувати договір, маючи на руках аналогічний старий контракт. Єдина умова, яка була додана, – жорсткіша відповідальність за вживання наркотичних речовин. Якщо цей пункт там був, то, напевно, на це були причини, – зазначив юрист. – Єдина умова, за якою він може вийти з контракту, – виплата компенсації. На даному етапі його компенсація лейблу $2 млн», – заявив юрист лейблу Олександр Селіванов.

Раніше «Главком» писав, що в середині квітня співак Антон Вельбой заявив, що припиняє співпрацю з музичним лейблом та продюсерським центром Papa music. Про це він написав на своїй сторінці в Інстаграм. Продюсер Євген Тріплов записав у відповідь відео на своїй сторінці в соцмережі, де з подивом повідомив, що дізнався про рішення Wellboy з Інстаграм. Тріплов є режисером його кліпів і автором виконуваних ним пісень.

Читайте також: Живе по сусідству з Винником. Блогер розповів, куди зникла Надія Мейхер

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: