Путіністи звинуватили в зраді Тамару Гвердцителі та вимагають її покарати

Співачка нині мешкає у Франції
фото з відкритих джерел

Громадські діячі подали звернення до Генпрокуратури та СКР, у якому просять позбавити артистку російського громадянства

Знаменита грузинська співачка, яка довгий час працювала та жила в Росії, однак з початком російського вторгнення в Україну, виїхала звідти, опинилася в центрі скандалу. Росіяни звинувачують її в зраді.   

Громадські діячі (читай: стукачі) подали звернення до Генпрокуратури та Слідчого комітету Росії, у якому просять позбавити артистку російського громадянства. Представник «Батьків Росії» Андрій Згонніков назвав вчинок співачки негарним. Мовляв, виїхала з країни та дає концерти в США.

Директору артистки Сергію Пудовкіну довелося виправдовуватися: наразі співачка не дає концертів і взагалі не планує повертатися на сцену. «Тамара Михайлівна вже давно не виступає. Усі статті, що з'явилися у пресі, – брехня. Вона взагалі не працює, які там гастролі. Живе вона у Франції, рішення про переїзд було пов'язане із особистими проблемами», – каже директор артистки.

Восени минулого року Тамара Гвердцителі втратила маму, педагога Інну Кофман. Артистка так важко пережила втрату, що її двічі забирали до лікарні після похорону. Інна Кофман – внучка рабина Одеської хоральної синагоги. На початку війни вона опинилася в евакуації у Тбілісі. Там вона закінчила філологічний факультет Тбіліського педінституту та стала вчителькою. Раніше «Главком» писав, що співачка на початку великої війни скасувала концерти в Росії саме через маму. Тамара розповідала, що всі її предки родом з Одеси, в тому числі і мама, яка постійно плаче через обстріли міста. «Вона часто плаче. Всі мої предки з Одеси родом. Для моєї мами там всі вулиці рідні. Дуже мені важко про це говорити», – сказала Гвердцителі.

Читайте також: Автор історичних бестселерів Василь Шкляр поділився передбаченням, як закінчиться війна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: