Велика людина. Арестович показав родича, який може безкарно бурчати на всю родину

фото з відкритих джерел

Блогер має трьох дітей, найменший з яких вже показує характер

Колишній радник Офісу президента та відомий блогер Олексій Арестович на своїй сторінці в Інстаграм опублікував фото маленького сина та розповів про понеділковий ранок у своїй родині.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олексій Арестович (@alexey.arestovich)

«Сашко, збираючись зранку до школи, зло обурчав усіх, включаючи тата, маму і «…ангела, який вам мене приніс». Велика людина росте. У дитинстві велич визначається кількістю людей, яких ти можеш зробити винними», – написав Арестович.

У блогера троє дітей. «Тепер тільки внуки. Я нещодавно, ще до війни, лазив у якомусь дитячому лабіринті, летів з гірки, падав у шарики в дитячій кімнаті – і спіймав себе на думці, що я роблю це 18 років поспіль. Я трошки стомився вже, тому почекаємо внуків», – розповідав в одному з нещодавніх інтерв'ю.

За словами Арестовича, в нього дуже бойові дочки, старшій з яких вже 18: «Вольові дівчатка, прекрасно впораються і без батька з будь-якою проблемою. Про дружину відгукується так: «Вона домінує, а я підкаблучник. І це найкращап позиція, я вам кажу! Спочатку у чоловіка мама краще знає, а потім дружина. Зараз у мене – дружина, хоча мама також краще знає».

Читайте також: Лідер Калушу Олег Псюк розповів, чому його мама досі працює продавчинею в кіоску

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: