47-річна Шакіра на пляжі похизувалася стрункою фігурою

У підписі до знімків співачка нагадала про свій новий альбом, який вийде у березні
фото: shakira/Instagram

Колумбійська співачка позувала на пляжі у коричневому бікіні

Колумбійська співачка Шакіра у себе в Instagram похизувалася стрункою фігурою з пляжу.

47-річна виконавиця позувала на фото у коричневому бікіні, прикрашеному довгою бахромою з бусинами. Вона приміряла топ без кісточок на широких бретелях та труси із заниженою талією, продемонструвавши фігуру з різних ракурсів. Шакіра допонила образ ледь помітним макіяжем та пишною зачіскою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Shakira (@shakira)

«Пісня Nassau – це мій погляд на афробіт – вона включена до мого нового альбому Las Mujeres Ya No Lloran, який вийде 22 березня», – написала співачка.

Нагадаємо, Шакіра побилася з матір'ю свого колишнього коханого Жерара Піке Монтсеррат Бернабеу після того, як з'ясувала, що вона допомагала синові приховувати зраду. Ще під час стосунків зі співачкою футболіст завів коханку: 23-річну студентку Клару Чіа, яка зовні дуже схожа на зірку, але молодша за 46-річну Шакіру більш ніж на 20 років. Піке зустрічався з коханою у будинку  матері. 

Раніше «Главком» писав, що співачка Шакіра дала інтерв'ю, в якому вперше висловилася про розлучення з футболістом Жераром Піке. Нагадаємо, 36-річний Піке та 46-річна Шакіра жили разом понад десять років, у них двоє синів. Але влітку 2022 року стало відомо, що пара розлучається через зради Піке.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: