Дует з російським гуртом та ню-фотосесія: Ігор Кондратюк висловився про скандали навколо alyona alyona

колаж: glavcom.ua

Кондратюк: «Мені взагалі здається, що вона така пряма дівчина»

Український продюсер Ігор Кондратюк прокоментував те, що alyona alyona мала дует з російським гуртом та фотографувалася оголена з українським прапором. Про це він розповів в інтерв'ю Radio UA Chicago.

«Шоубізнес це скандали, чутки. Якісь несподівані зашквари. Одним з яких був виступ з російським гуртом «Каста». Альона стверджувала, що вони не підтримували війну і окупацію Криму. Але вони виступили у Криму після 2014 року. Наскільки я пам’ятаю, вона не їздила при цьому в Росію, вони десь записали в Україні. «Каста» належить до тих гуртів, які проти війни. Здається, це сталося (Ред. – поїздка в Крим) перш ніж Альона записала з ними дует. Ще тоді Альона сказала, що це помилка», – зазначив Кондратюк.

Як зазначив продюсер, оголена фотосесія співачки із прапором України є плагіатом світлин американки.

«Це був плагіат, що хтось з американок мав такий фотосет. Вона теж така не пушинка, була оголена з американським прапором. Альона її повторила, потім тут же видалила, зрозумівши що це ідіотський спосіб привернути до себе увагу. Наскільки це протизаконно, я не впевнений. А от Олена Мозгова сказала, що це дурість, яка підпадає під закон про захист нацсимволіки. Подивимось, чим закінчиться. Наразі їм нічого не загрожує», – заявив продюсер.

Ігор Кондратюк також пригадав скандал із тим, що реперка сказала, що через репости зборів у неї падає охоплення у соцмережах.

«Вона сказала експериментальні дані. Що у неї така публіка, що коли Альона публікує збір, у неї падає охоплення аудиторії. Це просто експериментальні дані, якими вона поділилась. Вона могла б промовчати, але вона прямо сказала. Мені взагалі здається, що вона така пряма дівчина. Вона сама провокація. Альона любить робити якісь епатажні штуки. Вона просто дала експериментальний факт. З цього факту я можу зробити висновок, що в неї така публіка, якій не цікаві збори, які оголошує Альона», – сказав продюсер.

Нагадаємо, що раніше український співак Віталій Козловський прокоментував, як і чому його колишній продюсер Ігор Кондратюк забирає у нього зарплату військового.

На своїй сторінці у Facebook виконавець пояснив, що щомісяця з його зарплатні стягується певний відсоток коштів на погашення виконавчих повноважень. Зокрема, гроші переказуються на користь Ігоря Кондратюка, а також в держбюджет на погашення штрафу. Козловський пояснив, що половина його зарплати після всіх відрахувань залишається.

До слова, український продюсер Ігор Кондратюк звинуватив свого колишнього підопічного, українського артиста Віталія Козловського, у неправдивості.

Читайте також: Хейт alyona alyona: мережа пригадала гріхи співачки, яка представлятиме Україну на Євробаченні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: