Шакіра побилася з матір'ю свого колишнього Жерара Піке

фото з відкритих джерел

Екссвекруха співачки допомагала синові приховувати зраду

Співачка Шакіра побилася з матір'ю свого колишнього коханого Жерара Піке Монтсеррат Бернабеу після того, як з'ясувала, що вона допомагала синові приховувати зраду.

Ще під час стосунків зі співачкою футболіст завів коханку: 23-річну студентку Клару Чіа, яка зовні дуже схожа на зірку, але молодша за 46-річну Шакіру більш ніж на 20 років. Сам Піке молодший за Шакіру на 10 років.

Як повідомляє видання El Popular з посиланням на інсайдерів, Піке зустрічався з коханою у будинку  матері. При цьому Монтсеррат продовжувала втішати Шакіру, коли та поскаржилася їй на зради коханого.

«Коли відносини між Піке і Кларою Чіа почалися, вони зустрічалися в будинку батьків Піке в Кабрільсі. У цей же час Шакіра плакала на плечі свекрухи, яка, як виявилося, допомагала синові приховувати зраду», – пише іспанська преса.

До слова, відносини Шакіри та матері Піке і раніше не завжди були гладкими. Після того, як скандал навколо розриву невістки з сином набрав обертів, у мережі завірусилося старе відео, на якому Монтсеррат Бернабеу публічно схопила Шакіру за лице і наказала їй замовкнути. Піке, що стояв поруч, на ці дії не відреагував.

Раніше «Главком» писав, що співачка Шакіра дала інтерв'ю мексиканському телеканалу Canal Estrellas інтерв'ю, в якому вперше висловилася про розлучення з футболістом Жераром Піке. Нагадаємо, 36-річний Піке та 46-річна Шакіра жили разом понад десять років, у них двоє синів. Але влітку 2022 року стало відомо, що пара розлучається через зради Піке.

Читайте також: Орландо Блум пройшов тест на українця: Вимовив слово, яке багато хто з іноземців не може

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: