Шакіра дала перше інтерв'ю про скандальне розлучення з футболістом Піке

Шакіра: Я завжди була емоційно залежна від чоловіків
фото з відкритих джерел

36-річний Піке та 46-річна Шакіра мають двох спільних синів

Співачка Шакіра дала інтерв'ю мексиканському телеканалу Canal Estrellas інтерв'ю, в якому вперше висловилася про розлучення з футболістом Жераром Піке.

Виконавиця зізналася, що колись вона «купилася на історію про те, що жінці потрібен чоловік, щоб бути повноцінною». Через це вона завжди мріяла завести сім'ю, де у дітей були б батько та мати, які живуть разом. Не всі мрії здійснюються, але життя знаходить спосіб компенсувати це, зазначила Шакіра.

«Я зрозуміла, що ця байка про те, що жінці потрібен чоловік, – брехня. Маю зізнатися, я завжди була емоційно залежна від чоловіків. Я закохувалась у саме почуття любові. Тепер я це зрозуміла і стала самодостатньою», – цитує її видання.

На думку артистки, життєві труднощі допомагають жінкам стати сильнішими, зрозуміти свої слабкості та прийняти свою вразливість. Саме так сталося і з нею.

Шакіра додала, що їй також допомогла випустити пар і оговтатися запис пісень. Співачка сказала, що завжди відчувала своїм обов'язком використовувати голос для допомоги тим, хто не може висловитися, зокрема іншим жінкам, які потребують підтримки.

«Як говорила екс-держсекретар США Мадлен Олбрайт, «у пеклі є місце для жінок, які не підтримують інших жінок», – сказала Шакіра.

Нагадаємо, 36-річний Піке та 46-річна Шакіра жили разом понад десять років, у них двоє синів. Але влітку 2022 року стало відомо, що пара розлучається через зради Піке.

Читайте також: Шакіра зі шваброю погрожує Піке та його дівчині: Я уб'ю свого колишнього

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: